no ja som mal v rukach n1015v a nx9005 moze byt v niektorych veciach odlisny, ale v principe tam asi bude totozna doska aj chipset. bol som s nim spokojny, hlucnost takmer nulova ventilator sa zapinal len sporadicky, ale pri vyssom zatazeni sa moze zapinat castejsie, ja som na nom iba scroloval text. display ma este tie detske muchy ako male vertikalne pozorovacie uhly ale odozva bola dost slusna, pustil som na tom aj passmark test na LCD a nerobilo to nejakych brutalnych duchov. 3d som netestoval. disk bolo pri citani trochu pocut ale to je normalne. combo mechaniku som netestoval ale bol tam teac takze mala by byt v pohode. jedine co som na tom hral bolo rise of nations RTS a dalo sa nieje to moj radek ale dalo sa, a ese heroes4. celkovo su compaqy/hp dobre spracovane ved si zato aj priplatis a dobra je aj podpora na webe, kazia sa len sporadicky. v zaruke sa dokonca menia pokazene diely za nove aj bez bohvieakeho dokazovanie ale nesmie tam byt mech. poskodenie. Zlate dobre casy ked ntb robilo este HP u compaqu su trochu prisnejsie kriteria na vymenu dielov v zaruke ale tiez by to malo byt promptne. a sete jedna vec ja pracujem iba s hp/cpq tak ze porovnavat s inymi znackami neviem, a ak mozes priplat si za 3rocnu zaruku moze sa ti to v buducnosti hodit, ak ti tam po 2rokoch odide doska tak si tu vymenu koli cene rozmyslis a kupis radsej novy