Dotaz zni
Muzu flaschnou bios z radeona 9700 do 9500 ?
Zkousel jsem to ale vzdy mi nahlasi ze mam rozdilne biosy a dal me to nepusti. Jinak me flashovat jde jenom 9500-9500.Nemate s tim nekdo zkusenost ?
Dik Fik
Dotaz zni
Muzu flaschnou bios z radeona 9700 do 9500 ?
Zkousel jsem to ale vzdy mi nahlasi ze mam rozdilne biosy a dal me to nepusti. Jinak me flashovat jde jenom 9500-9500.Nemate s tim nekdo zkusenost ?
Dik Fik
Mělo by to jít flashnout,ale jestli to bude fachat,to nevim.Mrkni se na jinej flash program.
Intel Pentium D 805
AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
Leadtek FX 5700
no me funguje na moji karte jenom flasrom 1.3 nic jinyho a stim to nejde
NEFLASHUJ
rozdil mezi 9500 a 9700 je v osazeni kondenzatoru na jadre takze pokud nejsou prepajeny bios z 9700 nepojede a akrta taky ne....
ten kondik na tom jadre je to slozity to prepajet ?
a vubec chci to hlavne kvuli tomu abych nemusel pouzivat soft mod 9500-9700.
pomuzu si vubec ?
budou pak vsechna pipky zapnuty ?
bude se pak hlasit jako 9500 nebo 9700 ?
jezis soft mod je hroznej co ukazuje ti to to ze mas r9500 a ty mas pri tom r9700 chudinko...co je na tom hroznyho dyt stejne musis tak i tak nainstalovat ovladace.
jinak to pajeni je voser, prijdes tim o zaruku, musis nahrat bios z r9700 a apk se ti to bude hlasit jako r9700 ale ja bych to nedelal a to uz sem na GK pajel je to zbytecny kdyz tu mame soft mod.
Teraz pozerám do tvojeho popisu vidím tam 390 gpuPůvodně odeslal honzAK
- aké tam máš chladenie a ako si dosiahol takého vísledku
![]()
X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny
Takze mam tam tento coolermaster na 5V jadro jede max na 405MHz ale zase ho nechci tak trapit.. Ho vysledku sem dosahl tak ze to slo super taktovat i s original chladicem tam sem si rekl ze je na prd a moc hlucenj a karta byla horka tak jsemtam modnul tenhle coolermaster a bylo po srande
http://www.coolermaster-europe.com/DP5-6I11A.htm
Chladic v akci http://www.sweb.cz/ak.oc/Case_flexo_mod/P1010003.JPG
...a nebyl bys tak laskav a napsal nejakej navod jak na to...jak navrtat, jaky podlozky, jaky sroubky atdPůvodně odeslal honzAK
.....ted sem tu kartu dotah domu a rad bych se toho chladice zbavil...mam k dispozici Box z Tulene, kterej bych na to rad hodil...
Dik moc
2honzAK:
ten odkaz mi nefunguje nemohol by si mi to prosim ta poslat na mail,lebo mam ten isty chladic hodeny doma a chcel by som vidiet ako si to tam uchytilChladic v akci http://www.sweb.cz/ak.oc/Case_flexo_mod/P1010003.JPG
dik![]()
MSI GX700
ty cervene napajeci kably sis delal sam nebo to ma takhle nejaky zdrojPůvodně odeslal honzAK
vypada to super
AMD Sempron 2500+ 1750MHz | MB ASUS A7N8X-X | RAM Samsung+Kingmax 2x512MB 333DDR CL2 | Gigabyte RADEON 8500 Deluxe MAYA | Lynx L22 | Seagate Barracuda 120GB 7200rpm | DVD-RW LiteOn 812S | Enermax 365W | 17" LCD Acer AL732 | zvuk: Lynx L22+TOPDAC+DISPRE+3xDPA380SSE | ~ WaterCooled: CASCADE CPU blok by Radek-B, radiátor Opel Kadett '87, čerpadlo Eheim 1046 ~
No já jsem z toho samého pasivu nařezal malé kousky a ty jsem nalepil na paměti mojeho Radeona 9100 a na GPU jsem přilepil o něco menší pasiv kvůli kondíkům. Jestli máte někdo zájem o fotku pro inspiraci klidně ji pošlu.Původně odeslal honzAK
procík: AMD Barton 2500+@3200+ fsb400MHz def. V; chladič: AC3 fan na pasivu AC CS2; deska: ASUS A7V880; ramka: 2x512MB DDR 400 CL2 - dual channel; grafika: GeForce 6600 GT; mechaniky: LG GSA 4081b a DVD-R TEAC; disky: 80+40GB Seagate; moňtas: LG 19"; zvuk: Genius HT SW 5.1; a nějaké bastlení na kysni jako flexo, okno do case a DVD mechaniky + nějaké modré diody a pár dalších kravinek :-)
2BDs: takze normalne sundas original promeris ten ctverec kolem jadra jestli je mensi nezli jadro, jestli neni sundas ho ocistis pripravis si treba ten box das ho na kartu jak by jsi si ho tam predstavoval a z druhy strany udelas fixou znacku ( tyto otvory nejsou primou carou ke kart v 45 uhlu ).
Pal vezmes vrtak 3, predtim si udelas do znacek treba pomoci hrebiku maly dirky, avy se ti prz vrtani vrtak nezklouznul no a pote vyvrtas 3kou vrtakem, pak si prichystas zavitorez M3 I no pomalu pohybem tam a zpet delas zavity , pak bezmes zavitorez M3 II a to same aplilkujes a to same s M3 III.
No pak si sezenes 3 dostatecne dlouhy srouby a 2plastove podlozky a 4 kovove a dve perka z propisek sem pouzil ja a aby byly stejny a potom to tam uchytite ala šistém zavitu a pritlaku perek...
2mitchi: odkaz jede ale kdyztak ti to zitra poslu ted to tady nemam. a login si nepamatuju.
2rob: no vic se toho doctes tady : http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=29735
2dwarfus: nahod na board......
Jeste chystam po prichodu oboustranych teplovodivych lepenek pekny chladice na pameti...foto bude.
2honzAK: Dik moc, ted uz je to clear...ale nevim jestli se do toho budu poustet...je to podle me trochu slozity...a taky: myslis, ze maj ty perka vetsi pritlak, nez lepidlo napatlany na tom ctverci co je kolem dokola jadra, kdyz drzej takovou velkou coolermaster kravu hlavou dolu?
Jinak ja mam ten ctverec v podstate perfektni rovine s jadrem a navic sem tedka nasel Titana D5-TB orezanyho a obrousenyho na 6x6cm...uplne si to rika vo 60x25 sunona...
Jinak doufam ze myslime voba stejnou vec ze "ten ctverec kolem jadra" je takovej ten vystouplej ctvercovej stribrnej ram...btw: ty si ho sundaval?
2honzAK:
mne ten odkaz nejde,tak mi to prosim ta posli.dik![]()
MSI GX700
2BDs: no ty perka sou tam pro efekt ze kdyz to dotahnes pekne tak to drzi nemusis se bat jen je musis hodne ztlacit.
2mitchi: posilam 7l ( nejde postovni server tak vydrz )
honzAK:
dik
pekna pracanajviac sa mi lubilo to chladenie GK a buzirky na kabloch od zdroja
ale mal by si si kupit gulate IDE kable a vyzeralo by to fakt dobre
(znutra,zvonka som nevidel)
MSI GX700
na kulatejch kabele se pracuje neboj jeste se bude modifikovat osvetleni vsechno chce svuj cas nic se nesmu uspechat.![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)