Původně odeslal
dovatron
To Paradise: seš úplně mimo chlapče, já být tou firmou tak tě šoupnu ke konkurenci tolik výměň v tak krátké době

)) asi sám nevíš co chceš a navíc proč si kupuješ sestavu když v tom chceš bastlit

měl sis pořídít díly a byl bys v pohodě, jinak není důvod aby ti firma platila přepravu když chceš úpravy to je snad tvoje věc ne ? a jinak příště si kup PCdlo někde blíž a né přes půl republiky.
Mimochodem vím o které firmě píšeš a jsou naprosto v pohodě mám od nich 3 PC a všechny běhaj skvěle i na deskách ECS.
btw: jak jsem četl už od nich budeš mít pokoj porušil plombu a tím pádem jsi přišel o záruku a věřím tomu že se s tebou už nebudou bavit a když tak jako placená oprava
No nevím, ale jak mohou vědět jestli jsem porušil blombu, když jsem ten počítač teprve dneska odesílal, protože mi od pondělí nebyli schopný objednat přepravu(vždy to dělají oni)

Ty jsi nějaký jasnozřivec? Plomba je totiž nedotčená!!! Čistá a krásná, jako padlý sníh! Myslíš, že bych do toho lezl, když vím, že dokud mi nedají(a asi ani nedají) zaručáky, že bych přišel o veškerou záruku na vše. Nejsem tak bohatý, abych jen tak vyhodil 40tis., porušil blombu a pak čekal co mi odejde, abych to opět zaplatil..
Že často vyměňuji díly? Každý se stará, jak umí, nějaká koruna se občas najde!
Než něco napíšeš, tak si to nejdřív promysli a pořádně ověř, jinak ze sebe budeš dělat stále hlupáka, jako právě teď. OK?