Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: jak dostat LAME do premiery ????

Standardní jak dostat LAME do premiery ????

docela mě mrzí absence kodeku lame v premiere 6.5. Když dám uncompres tak to pěkně nabírá na velikosti a ty kodeky co tam jsou , o těch se raději nezmiňuji (nekvalitní a opět náročné an místo) tak prosím o radu kde sáhnu lame kodek poř nějaký plug-in a jak to dát do premiery.
    Pašák erda.

Standardní

zkoušel jsi Fhg Radium MP3 codec v1.263 ?

http://www.tvfreak.cz/index.php?sekc...y=&category=24

Standardní

zkoušel ale nevím jak to dostat do ty premiery, normálně to nainstaluju, ale pak v premiere nemuzu nikde najit mezi audio kodeky mpeg layer3, divny, nevis co s tim?
    Pašák erda.

Standardní

Dneska večer na to doma mrknu. Zkoušel jsi před instalací nahodit ještě DirectShow MP3 (ACM) ?

na TV freak píšou:
    Inštaláciou "rôznych" CodecPack-ov sa vám určite stalo, že mp3 súbory nedokáže už žiadny soft načítať... Tu je OPRAVA pre OS Windows-All
    INŠTALÁCIA: rozbal >>> pravým tlačidlom na súbor "mp3codec.inf" >>> install
    To je všetko . A možete znovu inštalovať "Fhg Radium MP3 codec v1.263" a naplno pracovať...

Standardní

ten direct show tam nemám ale stáhnu ho teda a uvidím
    Pašák erda.

Standardní

Tak jsem tam prsknul i ten direct show udělal jsem to podle popisu , rozbali, nainstaloval přes pravé tlačítko přeinstalovalFhg Radium MP3 a opět nic...
    Pašák erda.

Standardní

Do Premiery se dá přece naimportovat určitý kodek přímo ve výpisu kodeků v Premiere.
    To taky nefunguje?
    - Abit ST6 i815EP-B - Celeron Tualatin 1.1 @ 1.43 GHz; SL5ZE Philippines - Cu heatsink TT V7+ & homemade plexi reduction & CoolerMaster TLF-R82 - Leadtek A250LE GeForce4Ti4200 64MB DDR;250/513 @ 300/605 - SDRAM 256MB Hynix + 256MB Neo - Kouwell 571B - WD Caviar 160GB - Seagate BarracudaIV 80GB - Creative SB Live!5.1 - DVD-ROM Asus - DVD-RW Pioneer DVR-109 - CD-RW Asus 1610A - Logitech MX500 - FireWire Kouwell 582V2
    - iiyama HM704UTc - Chill Innovation 510W - Frontier Technology Bigtower plexi modified

Standardní

Citace Původně odeslal Laďan
    Do Premiery se dá přece naimportovat určitý kodek přímo ve výpisu kodeků v Premiere.
    To taky nefunguje?
    jo jak? to ani nevím, kde ale ?
    já dám file/export timeline-->movie tam záložka audio a kde je tam teda nějaká volba importovat kodek?
    Pašák erda.

Standardní

Tak jsem se na to doma díval a taky jsem v základním nastavení MP3 nenašel. Dělám v Premiere minimálně, a když už musím, převádím všechno do SVCD přes Adobe Mpeg Encoder, který je součástí od verze 6.5. Vystup si můžeš upravit podle sebe.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak dostat do každé nové zprávy hlavičku ? v Outlook Express
    Založil BananaYoe v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 17.06.2005, 09:27
  2. jak se dostat do biousu compaq 1592
    Založil sasha v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 15.05.2005, 18:37
  3. jak dostat Win95 instalaci do notebooku???
    Založil pETSaa v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 23.04.2005, 17:56
  4. Jak dostat zvukovou stopu z DVD??
    Založil Aliencz v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 18.04.2005, 15:44
  5. Jak dostat AXP 2000+ na 2600+?
    Založil Sam9999 v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 14.02.2005, 22:02

Pravidla přispívání