No co se tyka tech cernych medii, zda se mi to takovy trochu nafoukly, proste pokud mam kvalitni media od dobreho vyrobce tak je mi jedno zda jsou cerne nebo zelene jednou proste OK
Nejaky jsem mel doma SmartBUy nebo jak to bylo a zadnej zazrak,ted mi kamos donesl Samsunga 48x - cernyho, jeste jsem ani nezoumal ATIP-pocitam,ze nebude problem,ale i tak proste cena je vyssi a kvalitove se mi zdaji prumerny...
Pouzivam pokudmozno zasadne media od TY,kde je jaks taks zarucena kvalita a zatim jsem se nespalil a zivotnost je uplne vpohode
Jinak jsem taky jedn chvili jel na ty vsemozny barvy jako Imation - zeleny, fialova apod...- kvaita odpovidajici CMC - bylo jedno jestli mam obyc nebo barevny
4 UFo: Co se tyka toho ATIPu apod... no cdridentifier potrebuje pro svoji praci ASPI - postac bohate ASPI 4.60_1021,ale vetsina mechanik CD-ROM,DVD-ROM neumi cist ATIP umi to co vim kdyz uz ta Plextori a maji i v Plextools na to utilitu,ale musis mit plextora
Resenim je pouzit vypalku,ale tam zase se to dely - nyni uz skorem kazda zvlada cist ATIP drive ani vypalky to neumely cist nebo umely,ale jen z prazdneho media, jak tam bylo neco smahle uz to nejelo
Jinak ATIP cte jeste CDSpeed, Feurio a ostatni vypal softy, popr. CD/DVD Diagnostic,ktery teda nevim kam na to chodi,ale z vypaleneho CD (musi byt ovsem zavrene) dokaze i na CD-ROMce,ktera necte ATIP vycist atip -cert vi-asi na to de nejak RAWem nebo co...takze pres nej by se to taky dalo

Odpověď s citací