Citace Původně odeslal goodji
Chlapi!!! Používejte selskej rozum!!! Několikrát jsem tu četl o Liteonu a Teacu, jaký to jsou s****y. Když se nad tím zamyslíte, nebude to náhodou tím, že se jich prodá mnohem větší množství než těch ostatních? Pokud nějaký výrobce prodá 1mil. vypalovaček, a jiný 2mil. vypalovaček(to je jen příklad!), tak zákonitě z těch dvou mil. bude víc reklamaček. A třeba Liteon jich prodá jednoznačně nejvíc (pod svou značkou, nebo OEM partnerům(SONY, TDK, Traxdata, LaCie, Memorex, aj.)
To je úplně jedno. I kdyby jich měly prodat miliardy, tak mají mít procento reklamací nejnižší, to by se pak uznalo, že se jedná o kvalitního výrobce.

Plextorů se taky prodalo po světě jak sraček, mnoho typů, mnoho verzí a reklamace byli řádově v pár procentech. Někde o tom byl článek (asi půl roku zpět, už si nepamatuji kde).

Jinak třeba v Německu je větší prodej Plextorů, než Teaců. Proč asi? Někteří lidi už dospěli s inteligencí a prostě dávaj přednost produktům se silným zázemím a dobrým ověřeným jménem, než pofidérním Lite-on, kterých je mnoho, ale používaj samé levné čipy, součástky.

Prostě platí to samé pravidlo (né samozřejmě vždy). Prostě si připlaťte a vyhněte se problémům. Pak ve vaší tváří nebude zklamání, ale úsměv.

Vždy jsem kupoval drahý a značkový komponenty a mohu potvrdit, že jsem měl opravdu minimum problémů, než moji známý, přípuzný, přátelé, apod. Taky se to odrazí na peněžence. Ale aspoň mám stále úsměv na tváři