Citace Původně odeslal Gargamel
Tak musim pridat taky svuj nazor.
1. Za nejkvalitnejsi media povazuju Taiyo Yudeny, tedka mam na zkousku objednane Plaxtory 48x, tak uvidime. Dlouhou dobu jsem pouzival TDK 16x-24x co tam byly TY, potom co tam zacali davat shity Riteky jsem od TDK utekl... Jinak s TY no problem, vsechno na 100% citelny, zadne C2 chyby, povrch drzi.
2. Verbatimy AZO pouzivam uz od dvourychlostnich, od te doby mely sice par spatnych serii, ale vesmes OK, mam jich nekolik stovek a az na par (palene v shitacke Mitsumce 4x) mne jdou precist vsechny. Celkem si pochvaluju Crystal vsrstvu, perfektne se na ni pise a zda se celkem odolna vuci skrabancum.
3. Mel jsem jeste par CMC medii, ted spindl Verbatim EPS 48x asi z Irske tovarny CMC, ty byly bez problemu, ale nektere kusy ze spindlu mely divny potisk...
4. nejake shity - Multidiscy, Prodiscy, Memorex atd. takove zlute - fuj, jsou flekate, ztraceji barvivo a nejde z nich skoro cist.
Zvlastni ze se zminujes o Prodiscich, zatim sem jich par tisic prodal ( resp. i OEM prodisc DYSAN a XIDEX ) a naprosto OK. Sam mam cca 30ks vypalenych a jedou na jednicku, zadne C2 chyby, atd

Jinak ke me nesmeji Verbatim a Imation, proste VELMI spatna skusenost