Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 26

Téma: Cpu Voltage

Standardní Cpu Voltage

Potrebuju odkaz pro kamosa, kterej potrebuje zvysit napeti na Celeronu 1Ghz neni to tualatin! Ja uz si to nepamatuju jak to je

Standardní

Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Standardní

Takove celera taky nekdo kupoval
    ASUS master and Intel Inside only.

Standardní

covece ten tvuj popis je delsi nez vetsina prizpevku

Standardní

A pocet tvojich postov je zasa vacsi ako pocet slov ktore si napisal.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Standardní

si piš nějak se musim dostat na ten počet co sem měl ve starém foru

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

SPIDER:

Ty kus KOKO.A !!!
    Na to, aby som niekomu zacal takto nadavat, musim byt uz fakt riadne vytoceny, ale pokial s tym neprestanes, tak budu voci tebe vyvodene tvrde konsekvencie !

Sa uvedom !

Forum je tu pre ludi, ktori potrebuju poradit alebo sa chcu rozumne pozhovarat.

LASKAVO TO TU NEPRZNI !!!

And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní

Ten tvuj prispevek sem puvodne chtel nechat bez komentare ale nedalo mi to on je totiz ubozejsi nez nektere me prispevky vis. Jo a mimo to mam jeden problem slovenstine nejak nerozumim, tak pokud pises do ceskeho fora a nadavas konkretne mne a jeste tak sproste tak to pis laskave cesky OK. To jen abychom si rozumeli.ENDE

Standardní

Ze by WAR?!

Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal SPIDER
    Ten tvuj prispevek sem puvodne chtel nechat bez komentare ale nedalo mi to on je totiz ubozejsi nez nektere me prispevky vis. Jo a mimo to mam jeden problem slovenstine nejak nerozumim, tak pokud pises do ceskeho fora a nadavas konkretne mne a jeste tak sproste tak to pis laskave cesky OK. To jen abychom si rozumeli.ENDE
    Takze jeste jednou specialne pro tebe:

SPIDER:

Ty kus KOKO.A !!!
    Na to, abych ja zacal na nekoho takhle klit, musim byt uz fakt radne vytocen, ale pokud s tym neprestanes, budu voci tebe vyvozene tvrde konsekvence !

Laskave si uvedom co delas!

Forum je tu pro lidi, kteri potrebujou poradit nebo se chteji rozumne povypravat.

LASKAVO TO TADY NEPRZNI !!!

P.S.

AD SK <-> CZ
    UBOZAKU ! Mam to brat jako urazku

A pokud jde o muj postoj vuci tobe, jenom se zhorsil.
    Dokad ses prznil Toustovaci prkno, dopisoval sem pod tvoje "inteligentni" posty at toho nechas (a nejen ja).
    Kdyz ale prznis i sekce ostatni (m.j. sem byl na starem fore moderator sekce Procesory Intel, proto jsem takhle nastvan) koledujes si o delete

Jestli se te to moje oplzle osloveni dotklo, staci rict, jenom se pred tim zamyli, jestli sem te tak neoslovil pravem.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    315

Standardní

Citace Původně odeslal SPIDER
    Nevidim duvod proc by mel psat cesky. Jestli nerozumis tomu co napsal slovensky tak ses vypatlanej idiot. (doufam ze tomuhle si rozumnel, protoze to bylo cesky)
    Mimochodem mam takovej dojem ze sis tady na foru zatlouk hrebicek do rakve.
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

Standardní

Deekay > myslim ze spider tady brzy skonci,staci se podivat na prispevek moderatori? kde si jenom tak prihazoval posty.

SPIDER > jak ti jeho prispevek muze prijit ubozejsi,kdyz tomu nerozumis ?
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    291

Standardní

On ty posty prihazuje bohuzel jenom tak fsude. Uz aby negdo z adminu s nim poradne zatocil
    Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W

Standardní

Hmmm tady je to holt samej tvrdak. To ale to bohuzel nemeni nic na tom ze nektery z tech tvrdaku tu mluvej tak sproste ze to smrdi jak kdyz vodklopis kanal. No zatim co ja ubozak ze sem nikdy nikomu v zadnem foru ikdyz to byl sebeveci debil nenadaval sproste ono to sveci o vychovani nekterych dulezitych frajeru kery si asi o sobe neco mysli ovsem to je jejich problem to mne nezajima. Tim sem tohle tema uzavrel a treba se tu predhanejte jeden prez druheho, ale nebudu to uz komentovat, nestoji mi to za to.

Vliv
    300

Standardní

SPIDER:

Ak som ta tym urazil, tak sa ti ospravelnujem.

Ako som uz napisal, nadavam len vtedy, ked som absolutne vytoceny a ty si ma takto, ako jeden z VELMI mala clenov fora vytocil.

Zislo by sa ti zamysliet sa, preco som ta tak oslovil...

Mam rad diskusiu k veci. Od toho tu forum je. Neznasam, ked niekto cielavedome przni posty ako ty, na vyzvy ostatnych uzivatelov neprestane a navyse to odvovodnuje tym, ze ich musi co najskor nahrabat, lebo mal tolko postov aj v starom fore...

Standardní

Já nevim jak muze nekoho vytocit pár smajliků pod sebou. Když už sme u toho tak by mne vytočilo když někdo nekomu nadává to možná, ale MOŽNÁ nikoli vytočilo určitě a hodně to rozhodně ne, protože kdyby se měl člověk pořád kůli něčemu rozčilovat tak to by asi brzo dostal infarkt. A pak že tam někde píšu ze srandy že si chci nahrabat fragy hm tak to je sice hezké, ale kdyby si nejdřív VŠICHNI který mne tu napadali a vyhrožovali pořádně přečetli všechny moje přízpěvky tak tam taky stojí proč sem to tam tak ládoval a určitě to nebylo kvuli nějakým fragum. Mno myslim že teď sou ti dotiční pánové zpokojeni sem na černé listině ubyli my ty LEHKÉ fragy, no jo jenže mě to je uplně fuk, prostě si něco chci zkusit tak to zkusim s tim že se vždycky někdo ozve, ale to už je jedno, prostě jestli budu mít 400 nebo 40 nebo 40000 postů tak mi to je naprosto ukradený jen sem se hrozně bavil jak na to někteří reagovali.

Vliv
    300

Standardní

Takze ak to spravne chapem si si robil mensi psychologicky prieskum, ako budu uzivatelia reagovat na tvoje divne pohnutky

To uz nie je na ciernu listinu, ale na vyhadzov

Standardní

NE špatně to chápeš ale to už je teď jedno, prostě nejprve si pořádně přečti všechny moje přízpěvky a pak se zase budem klidně hádat dál.

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    291

Standardní

Ja to vidim zase takhle, zezacatku si delal hovadiny, ale ted jak jde do tuhyho taxe z toho chces akorat nejak vykecat aby te admini nesmazli. Muj nazor.
    Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W

Vliv
    300

Standardní

SPIDER:

Tak ako to vlastne bolo

Cital som vsetky tvoje prispevky a ziadny rozumny som nevidel (vyjma asi 2-3 odpovedi v Toustovacim prkne a takmer vsetkych v tejto sekcii...).

Cital som akurat jeden tvoj pokus o mier, ale co bol platny na Toustovacim prkne, ked TU si hlasal v tej dobe nieco ine

Vylez s farbou von a potom to mozme uzavriet.

Standardní

Citace Původně odeslal LookAS
    Ja to vidim zase takhle, zezacatku si delal hovadiny, ale ted jak jde do tuhyho taxe z toho chces akorat nejak vykecat aby te admini nesmazli. Muj nazor.
    no tak to je sice hezkej názor ale já se ze svejch názoru nevykecávam jak říkáš ale dost tvrdě si za nimi stojim a mimo to myslim že už by si mohl přestat vyhrožovat s adminama pač mě nikdo nesmaže. Leda že bych zase dělal nějaký hovadiny, ty sem dělal pouze v Toustovacim prkně a to je na testování udělaný ne už sám název je hovadina tak vo co vam pořád de.

Standardní

Citace Původně odeslal PiT
    SPIDER:

Tak ako to vlastne bolo

Cital som vsetky tvoje prispevky a ziadny rozumny som nevidel (vyjma asi 2-3 odpovedi v Toustovacim prkne a takmer vsetkych v tejto sekcii...).

Cital som akurat jeden tvoj pokus o mier, ale co bol platny na Toustovacim prkne, ked TU si hlasal v tej dobe nieco ine

Vylez s farbou von a potom to mozme uzavriet.
    já ten mír chci pořád, ale ty si nedáš pokoj a furt mně někde napadáš tak se pouze bránim !

Vliv
    300

Standardní

Ja len cakam, kedy sa ospravedlnis

A hovadiny si postoval aj tu. Staci pozriet na predchadzajucu stranu
    Dokedy si nezacal hovadit aj tuto sekciu, tak som ti len odpisoval v Toust. prkne, nech prestanes...

Standardní

Citace Původně odeslal PiT
    Ja len cakam, kedy sa ospravedlnis

A hovadiny si postoval aj tu. Staci pozriet na predchadzajucu stranu
    Dokedy si nezacal hovadit aj tuto sekciu, tak som ti len odpisoval v Toust. prkne, nech prestanes...
    přesuň svou pozornost do Threadu P4 C1 Jadro tam budem pokracovat OK at tu nedelame bordel. Jestli chces.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. BENCHMARKY - cim otestovat komp (zoznam benchov)
    Založil THX v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 02.10.2008, 19:03
  2. Co lze zjistit z death CPU?
    Založil BATMAN v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 63
    Poslední příspěvek: 13.11.2005, 22:59
  3. Asus K8N-E - CPU voltage v BIOSu vůbec není!
    Založil LoWang v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 15.10.2005, 18:24
  4. Zmena vetraku v zdroji, CPU, system - arctic TC
    Založil THX v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 10.11.2003, 18:25
  5. CPU už nestačí ??
    Založil tombianski v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 23.10.2002, 07:11

Pravidla přispívání