Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: prosim o pomoc se zakodovanyma DVD

Standardní prosim o pomoc se zakodovanyma DVD

zkousel jsem tak pet programu a nejde mi to mam dvd rw teac dv-w50dk
    dvdcka jsou chranena sifrou CSS.
    asi to bude v tom ze ta mechanika nepodoruje laserlock fakt nevim.
    moc moc prosim helpnete, ale vypada to tak ze jsem asi vyhodil 6tkc kominem, protoze to dvd nejde za boha skopcit.
    programy co jsem zkousel:
    CLONEDVD,DVDXCOPY,CLADDVD,DVD2DVD-R,DVD DECRYPTER,zkousel jsem i prvni spustit film v prehravaci.
    kdyz tak napiste pls na jakych smazkach vam to jde
    VSEM PREDEM MOC DEKUJI

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní Re: prosim o pomoc se zakodovanyma DVD

Citace Původně odeslal dobigy
    zkousel jsem tak pet programu a nejde mi to mam dvd rw teac dv-w50dk
    dvdcka jsou chranena sifrou CSS.
    asi to bude v tom ze ta mechanika nepodoruje laserlock fakt nevim.
    moc moc prosim helpnete, ale vypada to tak ze jsem asi vyhodil 6tkc kominem, protoze to dvd nejde za boha skopcit.
    programy co jsem zkousel:
    CLONEDVD,DVDXCOPY,CLADDVD,DVD2DVD-R,DVD DECRYPTER,zkousel jsem i prvni spustit film v prehravaci.
    kdyz tak napiste pls na jakych smazkach vam to jde
    VSEM PREDEM MOC DEKUJI
    http://www.cdr.cz/a/recenze/recenze/5858/10

Laserlok: NELZE

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Filmove DVD-cka maju predsa iba ochranu CSS, a tu prelomi hocaky ripovaci program.
    Tie ochrany co je na ne odkaz na cdr.cz sa tykaju len CD-ciek.
    Nieco asi robis zle.
    Alebo napis, ake DVD-cka nemozes skopcit.
    Athlon XP T-bred B0 1700+/2200 MHz (10x220) | Volcano 7+ | Abit NF7 | TwinMOS 512 MB DDR433 CL2 | Sapphire ATi Radeon 9500/9700 350/290 | Seagate Barracuda IV 60 GB | Logitech Mouseman Dual Optical | Logitech Internet Navigator | Samsung 757p | NEC ND-1300

Standardní

ja bych rekl ze je chyba ve smazce na to cdr jsem byl a prave ze tn teac tam nedopadnul dobre ohledne kopirovani kodovanych cd. no a nejsem zase takova lama abych neskopcil film, jeden ze tri mi sel ale ty dva skoncily bud pri 50% nebo 70% tak nechapu kde je teda chyba je fakt ze ta ochrana je treba az v tech 50 a 70%.poradte prosim vas co mate vy smahule anebo dvd na kterych uz jste to vic skopcili.asi ji prodam a koupim neco drazsiho ale co?
    dik vsem

Standardní

O kopírování DVD vím velké kulové - ale o spoustě věcí, o kterých jsem něměl ani tušení jsem se dozvěděl zde http://dvd-na-dvd.webzdarma.cz/postupy.htm přečti a třeba zjistíš, co děláš špatně. Mám DVD vypalovačku teprve týden a myslel jsem si, že je to jako kopírovat CD - dáš do clone CD a o víc se nestaráš. Teď už si to nemyslím

Standardní

2 pomlcka
    dik dobre navody
    nAcO vLeZu Na ToM dRu

Member mince Avatar uživatele abel
    Vliv
    276

Standardní

odstranit css jde v pohodě normální dvd-rom mechanikou. já to ripuju tim NEC-em, co mám v podpisu, jako nic pomocí dvdshrink.
    C2D E6550, Gigabyte GA-P35-DS3R, 2 x 2048MB Kingston HyperX, 2x 640GB WD AAKS, 160GB Hitachi 7K250, Palit X1950GT, LG GSA-4167B, SoundBlaster X-Fi Platinum, Dell Ultrasharp 2209WA, WIN 7 x64

Administrátor Avatar uživatele Spec
    Vliv
    300

Standardní

Ten TEAC DV-W50D(k) je OEM Pioneer DVR-A06/106D, lze bez problémů použít firmware z toho Pioneera
    http://www.pioneer-eur.com/eur/downl...me=R6FW106.EXE

Pak by to snad mělo jít. Jinak ochrana CSS nemá nic společného s kopírováním DVD. Pro decodování (např. konverze VOB a následné encodování) je super DeCSS 1.2
    Existují i lepší prográmky, které toho umí víc, ne jen "zkopírovat" stopy z DVD na disk. Více třeba na http://doom9.net
    AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

jednoduchy

Ja pouzivam na stazeni DVD na disk SmartRipper pak to v DVD Shrinku upravim nebo stahnu na potrebnou velikost a vypalim na DVDko v Neru

No Problemo

P.S. mozna ti SMart ripper bude psat ze DVD je zakodovany a bude chtit zadat CSSkod - staci pred jeho spustenim pustit nejaky DVD prehravac - POwerDVD nebo WinDVD....)

CUs
    AMD A643000+,ASUS A8N-E, 2x512 MB 400, FX6600LE , Seagate Barracuda V 160GB/8MB, DVDRW LG

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prosím o pomoc se sundáním chladiče Hercules 9800 PRO
    Založil Slimák v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 12.04.2004, 20:19

Pravidla přispívání