Cece, ja jsem v zakone nenasel nikde lhutu "na rozmysleni", kdyz je v zarucaku 3 krat stejna vada tak pri ctvrty zavade (stejny) muzes chtit hned po prodejci vratit penize... (u ruznyhc zavad je to 4 resp. 5). To ze Ti vratej penize az po vyjadreni ze servisu se mi moc nelibi a asi bych se hadal, resp at mi takovou vyhlasku najdou v zakone... druha vec je taky dohoda mezi kupujcim a prodavajicim, kdyz ti reknou ze penize "by" Ti dali az po vyjadreni servisu, tak je to ta dohoda, kdyz jim na to ale odpovis hned "ne,ne,ne mam 4 zavady a chci penize... maj te respektovat" mimochodem kdyz bys chtel novej kus tak je to bez problemu, tam by jako >>na vyjadreni servisu necekali??<<... uz z logiky by sis takhle po 23 mesicich mohl prijit pro novej monitor i kdyz by to nebyla opravnena reklamace...(a to se pak vyplati ne)
Pokud nekdo ale najdete vyhlasku, ktera timto chrani
Verze prodejce>>
Tech 30 dni se tam spis bralo jako lhuta na vyrizeni reklamace, protoze oni si chtej tu zavadu (opravnenost) overit sami svym technikem... na to uz maj bezesporu narok... tvuj prispevek jsem precetl rcyhle jen jednim okem, ale az pri 4 reklamaci na tutez zavadu mas narok na vraceni penez a tuhle zavadu oni musej overit (30 kalendarnich dni)... jo kdybys dosel sam do servisu tak Ti zavadu napisou do druhyho dne (podle vytizeni) pak rovnou do kramu a prachy zpatky...
Priste to nos do servisu sam, nech si potvrzovat reklamace a po 4 oprave resp 5 rovnou do kramu pro prachy...
Ciao