Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: NOVSI BIOS NA QDI ADVANCE4

Standardní NOVSI BIOS NA QDI ADVANCE4

Nemate nahodou niekto bios na QDI ADVANCE 4 novsi ako 1.1? Je to stara sunka s VIA Apollo chipsetom pre PII. Lebo ten je posledny oficialny, no neverim, ze nejaka dobra dusa si ho nemodla a hrozne by sa mi zisiel. Pliz, ak mate link tak mi ho poslite.

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

Pravde podobne asi nieje novsi BIOS ako 1.1.Skus pozriet na www.oqigrp.com a TAM SKUS KUKNUT.
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

Administrátor Avatar uživatele Spec
    Vliv
    300

Standardní Re: NOVSI BIOS NA QDI ADVANCE4

Citace Původně odeslal Frown
    Nemate nahodou niekto bios na QDI ADVANCE 4 novsi ako 1.1? Je to stara sunka s VIA Apollo chipsetom pre PII. Lebo ten je posledny oficialny, no neverim, ze nejaka dobra dusa si ho nemodla a hrozne by sa mi zisiel. Pliz, ak mate link tak mi ho poslite.
    Když budu mít trochu víc času, tak ti ten bios upravím a automaticky tam zapnu 4Way Interleaving a IOQ 4 level a přidám tam možnost HCLK+33
    Ale nic neslibuju, nerad modifikuju biosy, které pak nemůžu sám vyzkoušet...
    AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |

Standardní

v1.1 je uplne posledni. Me Rainbow upravil bios kvuli velkymu disku, ale nemel sem vubec cas ho zkusit... Ale i tak par nastaveni navic by bodlo.

PS: Je vubec mozny zbavit se u tyhle desky prskani zvuku?
    Mam v ni Live a musim mit vypnuty DMA u vsech IDE. Kdyz tam je AGP grafika, tak prska zvuk pri prehravani videa.
    Kdyz tam soupnu Voodoo3 PCI, tak je to fpoho, ale DMA musim mit furt vypnuty, jinak se hryzne.

Zkousel sem WCPREDIT a nic. Vetsinou to vytuhne pri nastavovani...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Podvod na uzivatele jmenem FUP
    Založil trodas v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 114
    Poslední příspěvek: 04.11.2006, 08:08
  2. Bios na QDI LegenX 8 (pre podporu velkych diskov)
    Založil Ryousuke v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 15.03.2003, 20:53
  3. ASUS A7N8X - tipy, problémy
    Založil poussin v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.01.2003, 08:19

Pravidla přispívání