Citace Původně odeslal KOVO
Citace Původně odeslal duros
neviem ja mam 40tku a bohate mi stači ... a ten barton ja neviem ak by šiel na 3200+ tak by to stalo za uvaženie .... ale vy čo mate 8500 ky radeony neviem na čo vam to je ) teda čo sa hier týka ja som na hry takže prvorada je pre mna grafika !
Ak by chcel to pre nejake hry tak potom 9600Pro alebop rovno 9700 ci 9800 ak na nu ma a ci je ochotny za nu dat tolko.

Osobne mam GTS a este stale staci na najnovsie gamesky aj ked nie uz v 1024 ci viac ale o to mi v podstate nejde ja sa hram najma s 3D graf a tam mi ide o proc. a mnoztvo RAMky preto mam zapozicanych este 2 256 a rozhodujem sa kupit este 2 512 ale kua preco musia byt tak draheeee
No ale Egyptan už 9700@9800 má... Takže tam by už veľa výkonu nenabral...
Nový procesor by mu mohol pomôcť, ale len ak by našiel nejaký super kus, čo by mu šiel na 2,4-2,5GHz... Ale v konečnom dôsledku by nárast výkonu nebol až taký markantný...
Skôr by sa mu oplatilo vymeniť RAMku, alebo ak by to stíhala aj teraz, pretaktovať to aspoň na FSB 200...
Možno by neškodilo aj dodať nový disk, prípadne viac do RAIDU...
Alebo potom nejaké pretaktované PIV cez 3,2GHz na FSB 1GHz, RAMky DDR500 - síce je to v inej cenovej kategórii, ale pomalé by to určite nebolo... A celkovo je aj otázny pomer ceny k nárastu výkonu...