Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: eh, poslali me poskozenou desku....

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní eh, poslali me poskozenou desku....

Objednaval sem z Monimy(heh, uz vidim jak se hrozite, co su za vola ) desku (Biostar M7NCD Pro) a doma sem to zapojil...Zapnu, dska jede a asi po minute cvak....Comp se vapnul tim zpusobem, jakobych vytrh gábl ze zdroje. Kouknu na desku a co nevidim. Byla tam urvaná jedna SMD soucastka (nejaka pojistka...).

Tak sem jim napsal maila, ze to prislo poskozeny, a ze to tam poslu a budu chtit novej kus, nebo jinou desku (s doplatkem samozrejme...).Jeste neodpovedeli.V sobotu rano du na postu a du jim to tam poslat...

Problem je, ze nevim, jetsli to udelali jejich levyma prackama nekde na prodejne, nebo to bylo spatne napajeny uz z fabriky anebo jestli to bylo poskozeny behem prepravy (a tim padem by se na to nevztahovala reklamacka...)

Podle mne by mne to meli uznat, prece nejni mozny aby mne dosla deska bez soucastek!
    Co nejde silou,jde ještě větší silou!
    AMD AthlonXP 1800+ DLT3C noO/C|Thermaltake Volcano 7+|GIGABYTE GA-7VT600|256MB 400MHz DDR SDRAM by Elixir - Monima R.I.P|Radeon 9000 nonpro noO/C built by ATi|WD800JB|Panasonic P70 17\"monas|opryskana a okopana case s 400W nonamovym zdrojem vevnitr

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Vzit ti to musej !!!

Tys nemel jinou moznost jak na to prijit. Pokud to zjistis vlastne okamzite, je to reklamace. Neco jinyho by bylo, kdybys to prevzal v poskozenym obalu, ale to nepredpokladam. Takze to pekne zase zabal a posli zpet. Proto je v zakone lhuta na vraceni zbozi v pripade nakupu na dalku.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Jo, tak to je vyborny. Jó, a ještě něco.... Musím uvádět důvod vrácení zboží Já sem slyšel, že do 14 dnu to mužu vratit bez udání duvodu... Ale me se to nejak nezda...

A mán právo žádat vracení peněz, nebo su závislej na tom, jak se rozhodne Monima (tj. jestly mně pošle novej kus, nebo mi vrátí $$$?)
    AMD AthlonXP 1800+ DLT3C noO/C|Thermaltake Volcano 7+|GIGABYTE GA-7VT600|256MB 400MHz DDR SDRAM by Elixir - Monima R.I.P|Radeon 9000 nonpro noO/C built by ATi|WD800JB|Panasonic P70 17\"monas|opryskana a okopana case s 400W nonamovym zdrojem vevnitr

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

SEARCH SEARCH SEARCH

Jo, muzes to vratit bez udani duvodu = odstoupeni od kupni smlouvy = musej ti okamzite (zadnejch 30 dni) poslat prachy.

Standardní

Citace Původně odeslal buchtic
    Jo, tak to je vyborny. Jó, a ještě něco.... Musím uvádět důvod vrácení zboží Já sem slyšel, že do 14 dnu to mužu vratit bez udání duvodu... Ale me se to nejak nezda...

A mán právo žádat vracení peněz, nebo su závislej na tom, jak se rozhodne Monima (tj. jestly mně pošle novej kus, nebo mi vrátí $$$?)
    ano jak rika Jezevec , muzes do 14 dni jim to hodit na hlavu bez udani duvodu a voni sou ti povini vratit penize v plne vysi. Pokud by delali problemy volej ČOI.
    ABIT IC7 MAX3, P4 2,8@3,5 watercooled ,Thermaltake 420W,2x512MB A-DATA DDR500,ATI 9600XT Sapphire,Genius SW-5.1,SB Audigy,HDD 80 GB Seagete SATA ,HDD 7K250 160GB,Plextor 52x32x52,LG DVDRAM 4082B,Samsung LCD 193P,Logitech MX500

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Dik moc, sorry ze sem otravoval... Mel sem si to najit...V ponděli du s tim na poštu, prtože sem v Sobotu zaspal a nestih to

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jakej bios na moji desku
    Založil kofein v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 26.10.2003, 20:19
  2. jakou desku - poraďte
    Založil frostbite v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 21.06.2003, 15:37
  3. Jak jsem reklamoval desku v Monimě! HELP!!!
    Založil Darth Maul v sekci fóra Zkušenosti s prodejci
    Odpovědí: 111
    Poslední příspěvek: 06.06.2003, 18:43
  4. Jak nainstalovat základní desku - začátečník
    Založil DeeAyEn v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 27.04.2003, 21:44
  5. jakou desku na P4-Northwood 2,4 GHz?
    Založil Anonymous v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 30.10.2002, 09:14

Pravidla přispívání