Nevite nahodou nekdo jak zmenit rozliseni u LCD. Mam standartni 1024x768 a chtel bych ho zvisit nevite jak. Slisel sem o nakym softu ktery to umiale nemuzu ho nikde sehnat.
Dikes![]()
Nevite nahodou nekdo jak zmenit rozliseni u LCD. Mam standartni 1024x768 a chtel bych ho zvisit nevite jak. Slisel sem o nakym softu ktery to umiale nemuzu ho nikde sehnat.
Dikes![]()
ikdyz to pujde tak to bude vypadat hnusne, protoze to je LCD a ne CRT. mensi by melo jit nastavit v pohode a vetsi bych jako prvni zkusil tak, ze si nastavis, ze mas nejakej jinej monitor, kterej to umi a pak to zkusit, ale nevim
a proc to potrebujes, vzdyt to je kravina
Potrebuju to protoze mam notebook a porebuju tam rozjet dve az tri virualni masiny a chci aby se mi vesly na obrazovku s tim monitorem sem to zkousel a furt je to roztahly
dik za tip
hmm a nejde to udelat mensi - treba mensi font, mensi okno nebo tak neco?
Pouzivame Vmware www.vmware.com je to fakt promakanej soft fonty zmensit nejdou je to tak velky jaky rozliseni nastavis naty masine kdyz dam 1024x768 tak ji mam pres celou obrazovku takze pouzivam rozliseni 800x600 to jeste ujde a vidim i na svoji plochu a vejde se mi tam jenom jedna a furt musim prepinat masiny jako blazen musim nekde sehnat ten soft
jo no wmware znam
3 virtualni masiny? k cemu to je proboha?![]()
nevim, poradit ti muzu uz tak akorat abys k tomu pripojil externi monitor (a jestli to jde tak jako dualhead a budes mit dve obrazovky)
Potrebujem nasimulovat sitove prostreti asi sest servru silena megalomanie ale projek je projekt sefum to nevymluvis druhej monitor mam ale jenom v haku (praci) a u zakaznika sem v loji a jeste mi ten monitor vemou smucky![]()
Skus virtual desktop - vytvori sa viac virtualnych obrazoviek, v kazdej otvoris aplikaciu a prepinas medzi nimi klves. skratkami.
V XP sa da dohrat od Microsoftu, Ati ma hydravision, su aj freeware programy.
Doved bych si predstavit, ze existuje SW, co vsechno prislusne zmensi - problemy ovsem nevyhnutelne nastanou u vsech struktur v rozmerech nekolika malo pixlu - mensi a maly pismo, miniobrazky, jemny struktury na "gif"-grafikach.
Jsem zrovna s timhle problemem taky konfrontovan, i kdyz zaplat pambu jsem v tehle oblasti plne sam sobe sefem. Toto netuse jsem si totiz koupil za pomerne slusnej peniz 15" TFT monitor jako nahradu za 17" CRT - vzdyt je to prece to same ne?
Co reklama a jini pavedci uz nereknou, ze se to tyka jen plochy obrazu a ne rozlisovaci schopnosti. Takze jako prvni jsem napul poslepu v takrka necitelnem obraze ("out of range") prestavil na 1024x768, coz mi zas jako prvni rozhazelo ikony na desktopu. A pak prislo zakonite poznani, co vsechno se mi ted na obrazovku nevejde, co tam puvodne bylo vcelku.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)