Citace Původně odeslal ZycaR
1. to s getem nie je dobre ...
2. to budem potom musiet preliezt fsetki linky na pagese (tej poskytovanej) a nahradit ich URL -> URL?heslo&pssw
3. tato moznost sa mi pozdava .. casu mam hafo .. aj prostriedkov tmohol by si mi nieco ohladom tohoto povedat blizsie ...

dopredu dakujem ...

aj za hociaky iny napad ...
To s tim getem by mozna fungovalo, ale je hloupy vystavovat heslo v URL, zejo. Jako nejschudnejsi se mi jevi moznost 2) Ale asi si uplne nerozumime:
Priklad: Chces zprovoznit prihlasovani na centrum.cz:

Podivas se na stranku centrum.cz, do jejiho zdrojaku, v nem najdes prihlasovaci formular. Tam budou nejkay polozky, minimalne uzivatelske jmeno a heslo (idealne jen tohle) To bude text input a password input. Tak ty si udelas na vlastni strance formular, kterej bude mit stejne pojmenovany inputy, ale budou HIDDEN. A pak samozrejme tlacitko submit. Action toho formulare bude stejna, jako je ve zdrojaku centra. Takze uzivatel jenom klikne na ten submit, a centrum si bude myslet, (snad, pokud to nemaji osefovany) ze se normalne prihlasuje, protoze mu dorazi normalni promenny, ktery ceka. Target toho formulare nastavis na _blank, nebo neco, aby se to otevrelo v novym okne. Uz je to jasnejsi?

Pokud jde o moznost 3, jde o to, nastudovat si HTTP protokol, pak se pripojit na server treba toho centra na port 80, a predstirat ze jsi browser. V odpovedi ti dorazi zdrojak stranky a vsechno ostatni, ty z toho vypreparujes veskery potrebny promenny z toho prihlasovaciho formulare, a dal je to stejny. Ohledne toho protokolu http ma myslim ze i dostacujici kapitolku ve svy knizce Kosek. Muzes si to zkouset s telnetem. Preju prijemny noce..