Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: OC AMD XP2200+ a hejno dotazu??

Standardní OC AMD XP2200+ a hejno dotazu??

Cao chlapi.

Potreboval bych uvest trochu do obrazu,pac se mi nejak nedari OC na tomto AMDcku.
    Mam novou sestavu Asus A7V8X-X, KT400 (bios posledni 1005), AMD XP2200+ (nevim jako revizi ci oznaceni-neco tusim,z vypisu ZCPU, muzu dodat nebo poradte jaky softik)
    Samsung 512MB DDR_333, Club3D Radeon 9100_64MB DDR 128bit, chladak Speeze RaptorCool I - pri zatezi jedu tak 48°C

V biosu mam nastaveno 13,5x FSB 133/33 a memory freq 266 - pameti zvladaji pri tomto nastaveni vpohode CL2 - takto mi vsechno jede vyborne

1. Mam tam volby Auto_266_333_400 - musim dat jen 266 jinak se to rozbehne a pri inicializaci HDD a Atapi to proste zatuhne (nedetekuje, ale do biosu to jde ok) - kdybych dal reset pojede to uz normalne - dela to jen pri Vypnuti/zapnuti (jedno jestli dam CL2 ci 2,5)

2. Pokud zvednu FSB jen na 134/.. - hned se logicky zvedne i Memory Freq na trebas 267 - a uz mi to vytuhne pri te inicializaci

3. Vcera jsem cvicne zkusil zvednou voltaz na procaku (pameti ta deska myslim neumoznuje) - nevim o kolik muzu jit ? defaul je tusim 1,65V - dal jsem 1,7 a 1,75 - pricems jsem FSB dal na nejakch 150/neco (tusim 30)...no proste i pameti sly na reknu 300,ale jelo to VPOHODE!! (akorat jsem je stahl na CL2,5)...a procak jel jak 2400+...

Mohl by jste mi nekdo drbnout jak bych na to mel jit, o kolik zvednou voltaz, nebo proc mi to i v zaladu tuhne,pokud dam jinou memory freq ??

A jeste by me zajimalo jestli nebo jak zjistim - na grafarne kolik ns jsou tam pameti (nevicetl jsem to na nich) popr. jeste jak zjistim jak je karta taktovana 250/250 apod ?

Diky moc vsem

Standardní

tak zaprvé si přečti stručného průvodce přetaktování - je v důležitých threadech asi třetí nebo čtvrtý zvrchu....

ty prográmky - je jich kupa. takový všezahrnující je třeba SiSoft Sandra nebo AIDA (odkaz na ni je na pc area)....

a chci se zeptat - napětí pamětí měnit můžeš ?
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní

Ty voe, to je prispevku vymazanych!(((

No napeti pameti bohuzel nemuzu menit!.-((

Ale ted koukam na Asus podporu a je venku novy FW 1006
    -Fix some Logitech wireless keyboard/mouse cannot work under Windows XP
    -Fix on-board audio SSID may be incorrect after resume from S3
    -Correct System hangs sometimes after POST screen shows "PNP Init complete"

Ten treti bod mi neco pripomina, urcite si to flashnu!.))

Senior Member
    Věk
    53
    Vliv
    293

Standardní

Ty nemuzes menit napeti pametem?To je divny,ja jo.To je asi tim,ze nemam X-kovou radu. Ty pameti nech na auto.Jejich frekvence se bude logicky zvysovat s rychlosti FSB.Casovani pameti bych nechal by SPD.

Standardní

Citace Původně odeslal nex
    Ty nemuzes menit napeti pametem?To je divny,ja jo.To je asi tim,ze nemam X-kovou radu. Ty pameti nech na auto.Jejich frekvence se bude logicky zvysovat s rychlosti FSB.Casovani pameti bych nechal by SPD.
    No tie pamete by som na AUTO nenehaval
    ... Core2Duo T7500...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. AMD Athlon 64 3200+ jaky socket, jaka deska k OC?
    Založil marv v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 31.10.2005, 18:46
  2. AMD Athlon 64 3200+ jaky socket, jaka deska k OC?
    Založil marv v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.10.2005, 17:52
  3. AMD SEMPRON/754 2800+ OC
    Založil nicon v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 19.03.2005, 07:49
  4. Majitelé GF4Ti a AMD XP1800a víc příp OC XP1800 a + vstupte
    Založil JOHN v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 01.11.2002, 18:02

Pravidla přispívání