Citace Původně odeslal jfk
Citace Původně odeslal NLC
Nevis nahodou do jake velikosti podporuje SD karty?? Co vlastne u tehle karet znamena to "secure" - je to zabezpeceni proti prepisu, nebo proti nelegalnimu obsahu (hudbe) ??

edit: tak jsem hledal a neco malo nasel http://kyle.onlinekosten.de/news/artikel/12381 je to ale nemecky.
ID3 tagy teda podporuje.

Mohl by mi nekdo prelozit tohle:

Die 2003er-Modelle der Lyra-Serie sind für Klangpuristen ideal, zumal man sich fragen muss, ob man wirklich einen MP3-Encoder oder ein Mikrofon an einem MP3-Player benötigt. Thomson hat zwar an der Ausstattung etwas gespart, dafür aber das Geld in gute Bausteine investiert, die einen entsprechenden Klang liefern
Secure digital neznamená, že se na to nedá zapisovat prostě paměťová karta jako každá jiná. Do jaké velikosti to bude to nevím já mám 128 mmc a bohatě mě stačí. Německy neumím spíš anglicky. To je ta bída na , kterou jsem nadával u thomsona se člověk nic nezjistí pouze asi jenom na techni. podpoře. Jinak na tom původním obrázku to vypadalo daleko lépe tohle jak laciný plasťák.
Uvádím zde příslušenství dodávané k Thomsonu Lyra 2444/2448 co jsem přeložil z německého webu. Papírová krabice, manuál, datový kabel usb, pouzdro s řemínkem na ruku, sluchátka, player, CD s programy. Zvláště to pouzdro na player potěší.