Citace Původně odeslal T@poX
Citace Původně odeslal Wolferine
Mám doma Porta Pro asi od 96 a utekaju v nich basy..Problem je v tom ze boli kupovane v Kanade a boh vie kde mam od nich blocek.. Asi som naivny ale nedali by sa nejako vyreklamovat Popripade opravit
Mno zadny blocek na tu dozivatni zaruku nepotrebujes.To ti vemou vzdy...jen se plati nejaky pausal(kdysi to bylo 150kc)+postovne.Je na to nejaka firma v Ostrave a zacina na E (nejake Eurocosi ci tak nejak )-pohledej na netu nebo se zeptej nekoho kdo je ma koupene u nas.

Jinak ja mam taky Porta pro (uz druhe-po reklamaci )a sem s nima fakt spokojenej-male,lehke a KVALITNI zvuk.Akorat mam uz uplne dotrhane ty molitany-nevite jak sehant nove?Neprodavaji se nekde?Nebo z nejakych levnyjch smejdu co by pasovali?
Jinak sou pry dobre i sporta pro -sou levnejsi a maji udajne u vetsi basy,ale zbytek pasma je krapet horsi(dle recenze ve stereu&videu)
A zarucny list mi bude treba alebo nie? Existuje taka firma aj na Slovensku alebo by som to musel posielat do Ciech
na Slovensku ma myslim vyhradne zastupenie pre KOSS firma BISaudio , alebo si zadaj do slovenskeho "zoznam.sk" vyhladavat koss porta pro a najde ti to ...