Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Reklamace HDD Western Digital bez záručního listu ???

Standardní Reklamace HDD Western Digital bez záručního listu ???

Potřeboval bych poradit. Před nějakým časem jsem narazil na web, kde bylo možno reklamovat HDD Western Digital bez záručního listu a dalších dokladu. Cena za vyřízení takové reklamace byla okolo 500,-Kč. Nyní, když potřebuju najít onen odkaz tak se těžce nedaří. Pokud budete vědět díky moc za zprávu !!!

Standardní Re: Reklamace HDD Western Digital bez záručního listu ???

Citace Původně odeslal Harp
    Potřeboval bych poradit. Před nějakým časem jsem narazil na web, kde bylo možno reklamovat HDD Western Digital bez záručního listu a dalších dokladu. Cena za vyřízení takové reklamace byla okolo 500,-Kč. Nyní, když potřebuju najít onen odkaz tak se těžce nedaří. Pokud budete vědět díky moc za zprávu !!!
    Sice pochybuji, ale pokud si zaplatíš poštovný do Malaysie, tak testni www.wdc.com

Standardní

Wdcka bez papiru brala www.proca.cz
    1) Domácí: P4 2,4 ASUS P4PE, 2x 512MB OCZ Performance DDR 333@400 (CL2,5 3,3,7) Club 3D GF FX6800 128MB,WD 80JB, 2x Barca 120GB, DVD Toshiba M1712, Hercules Fortissimo III, TV Winfast2000XP Expert, Creative Labs Inspire 4.1 4400, Chieftec DX-01B-D černý 360W,
    2) Pracovní: P4 2,4@3,6 ASUS P4S800, 512MB DDR400, Radeon 9800SE :(
    3) Učitelskej: ASUS A8V Deluxe Wifi, A64 3000+, 1GB DDR400 AData v Dualu, MSI GF FX5700

Standardní Re: Reklamace HDD Western Digital bez záručního listu ???

Citace Původně odeslal Harp
    Vetsina distributoru ti to vyreklamuje za maly poplatek. Nevyhodou je, ze je nic nezavazuje k vyrizeni reklamace do 30dni, vetsinou to byva 90 až 180 dni !!!
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Standardní

Ozvi se mi, mozna bych pro tebe mohl neco udelat.

Standardní

Levi inc. bere jak wd tak i seagaty BEZ zarucaku - podle serioveho cisla!!

Standardní

Citace Původně odeslal Grizzzzly
    Ano, ale ten disk musí být koupený u nich, jinak ne.

Standardní

Citace Původně odeslal Paolo
    mno to je pochopitelny...

Standardní

Ja myslel, ze ma disk od nekoho (nevi, kde to bylo koupeny), bez papiru a chce jej vyreklamovat.

Standardní

Ja myslel, ze ma disk od nekoho (nevi, kde to bylo koupeny), bez papiru a chce jej vyreklamovat.
    mno, tos pochopil spravne, ja reagoval na fishmakera, ktery rikal, ze je berou v proce, tak ja rikam, ze je berou i v levi, tzn, myslim, ze to nebude problem ani tam, kde to kupoval on...

Standardní Už jsem to našel ! Hurááá !

Pro všechny, kdo by něco podobného v budoucnu hledali.
    http://www.euroshop.cz/servis/

Standardní

V proce mi vzali WD, ktery rozhodne od nich nebyl. Trvalo to asi mesic.

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Ja si vyreklamoval sam Maxtora 20 GB (Ten co se ted pos...). Poslal jsem ho do Irska jako dopis v baliku postovny tak 200,- Ale pak mi prislo od UPC a chteli to vyclit a dalsi spoustu prachu a, a, a... Udelal jsem jim tam poradek a nakonec mi ho vydali proti celni prucodce za 200,- musel jsem do nejaky (_Y_) za Kobylisy dopoledne, kdy mam normalne skolu... Rozslapat celniky, ktery chteli podle hodnoty baliku asi 100 $ vypocitat clo a slovo reklamace neznali.. Jde to udelat sam za sebe a je to zabava

TAKZE: Jestli to muzes mit za 500 nevahej...

Standardní

Marosh - celnici jsou desny az nepredstavitelny K_U_R_V_Y, to rikam jak to je a este slusne - mam s nimi bohate zkusenosti

Jednou mi jisty shop poslal neco ZADARMO a na TEST a to byste NEVERILI, co za problem z toho "zadarmo" vznikl pri celnim odbaveni...

...jo, a ja naivka si myslel, ze v EU se techhle darmozroutu otravnych zbavime - prdlacky - naopak, drive byl BEZCELNI limit mezi firmou a clovekem 1500Kc a mezi clovekem a clovekem 6000Kc - takze se dal poslat balik so ruzume udanou cenou, v pripade ztraceni skvelou postou.
    Dneska je to utentovanych 20e (asi 630Kc) mezi frmou a clovekem a 40e (asi 1260Kc) mezi clovekem/clovekem - coz je jednoznacne ZHORSENI - FUCK EU
    Meli jsme tam vstoupit jako Svycari - obchodne - ANO - zakony, sracky, narizeni a ouredniky - ty si nechejte, nezajem...
    ..blbi cechacci, honem honem vlezt do instituce, ktera este nemi ani svou ustavu...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. HDD bez jumeru
    Založil Antiloopa v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 29.11.2004, 11:40
  2. Start systemu cez LAN (PC bez HDD)
    Založil Spectre v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 15.08.2004, 21:51
  3. Reklamace vyhoreleho HDD a kdo vi ceho vsecho jeste
    Založil ZeeZ v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7