Tak to mne zajima! Ja se srovna s*** s jednou firmou v HK kvuli monitoru AOC 7KLr. U nej byla totiz geometrie priserna!!!!!!! Mel jsem na stole 4 kusy (3x reklamace) a feschny byly zmrseny!!!! Podle zakona bych mel mit po 3. reklamaci pravo na vraceni penez, ale kdyz jsem jim ten monitor vratil s timhle verdiktem, rekli, ze to jeste jednou poslou do servisu na posouzeni s pozadavkem na dobropis. Ja myslim, ze je to uz jejich problem, jestli jim ten monitor zustane, protoze ja jsem to 3x reklamoval a tak mam narok na vraceni penez - takze jsem ze hry venku a mel bych dostat prachy! Ale tedka v podndeli to bude mesic, kdy jsem se o tom monitoru u nich vubec nic nedozvedel, takze na ne asi pristi ue´tery, pokud mi nevratej prachy zavolam COIku!!!!Původně odeslal AQA
Sorry, ze jsem se tak vykecal, ale jenom jsem pridat svuj nazor na Z.K.U.R.V.E.N.Y AOC!!!!!!
No a az mi vratej ty penize, tak uvazuju o Huyndai Q790 a zajima me, jestli se tyhle neduhy daj doladit pres to serveisini menu. Jaky jsou v tom servisnim menu moznosti??
BTW: Jak se leze do toho menu? Staci pri zapnuti drzet OSD tlacitko?