Citace Původně odeslal NOD
Nie ty nemusis nic kreslit na procik uzmas odomkunty multi..Co sa tyka tej 12V vetvy 13,18V tak to je teda ozaj dost.Cim to merias?Mas to z BIOSu alebo z neakeh programu.
Ty hodnoty jsou z BIOSu. V MBM mi to skace mezi 13.04V a 13.17V no a kdyz surfuju na I-Netu (pres ext. modem, interni PCI hardwarovej modem nemuzu na tyhle desce rozchodit), tak jsem tam dokonce videl 13.27V. Jinak mi dost piska a chrci zdroj a zrovna kdyz to chrci, tak mi po obraze behaj takovy horizontalni stiny (cary), ale to je asi grafikou, protoze tohle, akorat odost (!!!) slabsi jsem mel i na stary desce. Zkousel jsem tam pripojit 230W zdroj, kterej na my stary desce ukazuje 12.21V no a tahle deska ukazuje furt 13.18V (v BIOSu a v MBM) s jakymkoliv zdrojem. Jak bych to mel teda pretaktovat? Kdyz jsem tam hodil 141X13.5 tak to chvili bezelo (asi pul hodiny) a pak mi WinXP hodily Machine_Check_Exception no a jak jsem psal, nebezi to ani stabilne na 137X13.5 . Jak mam teda zmenit ten nasobic, co se musi zdratovat? Shazuje se nasobic a zvysuje se FSB, nebo obracene? Diky!
Byl bych docela rad, abych to dostal alespon na 2GHz (12x166MHz by slo, ne?) Jak to teda na tenhle nasobic zdratovat?