Poridil jsem si zminovany chladic a myslel jsem ze budu spokojen a ono ouha.Na procaku mam 58-60°C i v XP 1,33GHz a to jsem ho zatim ani netaktoval![]()
Poridil jsem si zminovany chladic a myslel jsem ze budu spokojen a ono ouha.Na procaku mam 58-60°C i v XP 1,33GHz a to jsem ho zatim ani netaktoval![]()
FUCKING INCREDIBLE!!!
A jak si ho tam nainstaloval? Kolik si tam dal pasty a jakou? Jakou mas case? Jak to tam mas rozmistene? Jak to tam prudi vzduch? Ta teplota neni nijak katastrofalni na ten procesor co mas. Nezalezi jen na chladici. Ja mam jednicku, mam XP 1700+ a teplota je 36-42 stupnu.
Sempron 2800+ @ 2,48MHz| AC freezer 64 | MB Gigabyte GA-K8NS Pro | 2 x 512 DDR@400 PQI | MSI nVidia GeForce 6600 DIAMOND | WDJB 160 GB | 410W Tagan | NEC DVDRW 4550
teplota je dost vyskoka...Původně odeslal Huncut
na paste nezalezi...rozdil mezi obyc. za 50 a AS je jeno par stupinku...
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Nojo, ale celkem zalezi kolik tam ty pasty napatlas.
Sempron 2800+ @ 2,48MHz| AC freezer 64 | MB Gigabyte GA-K8NS Pro | 2 x 512 DDR@400 PQI | MSI nVidia GeForce 6600 DIAMOND | WDJB 160 GB | 410W Tagan | NEC DVDRW 4550
mas desku MSI ta blbe meri tak bud v klidu.
Meri blbe - podmerujePůvodně odeslal honzAK
![]()
XP 1700+, AC CS2 TC, 512MB DDR400, Epox 8VTAI, Seagate 120GB SATA, Hercules 8500le 64MB
Nenasadil si ten chladic opacne![]()
Na Bartone 2800+ (2GHz) mam s tymto chladicom rovnaku teplotu (58-59 stupnov - v miestnosti 29st.)) po hodine UT2003...
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
2 Da..: Taky sem od toho chladice cekal vic,nevim jak tvuj kousek,ale muj ma tak priiiiiiiiiiiiiiiiiserne vyfrezovanej spodek,ze sem si malem porezal ruku o ty ryhy.Jen tak mimochodem sem mel predtim pasiv ze starsiho CM(80*60*40)Al a na tom 80*80 ventos na 5V a jeste 1 5V ve zdroji-mel sem ultratiche PC,pri kterem nejvic hlucel monitor
A ted sem koupil toho CS2TC a hruza-na nejnizsi otacky vrci ventilator.(Pravda,ze ti,co maji neco hlucnejsiho v PC,tak to neuslysi,ale ja jsem dost zklamanej)
Proc mit super Pc, kdyz stale staci: PPro 200 512kcache,128 MB SIMM, ADAPTEC 2940U2W,IBM 9,4+4,3 GB, Seagate 2,1, Quantum 2,1 all SCSI, AWE32 ISA, MatroxMil2 4 MB WRAM, CR. DXR3(DVD), LITEON166S(16/48 ), SMC 10 Mbit sit, 3dfx Voodoo 4 MB.
Tak instalace v pohode,pasty akorat pouzil jsem jejich,case mam Cyber Mirror takze v poho,dal jsem tam jeste prisavani ze zadu. Teplota kdyz parim BF1942 tak 62°C ale mozna je to taky tim ze je tady hrozny vedro tak 30°CPůvodně odeslal Huncut
nevi,ale moc se jim nepovedl
![]()
FUCKING INCREDIBLE!!!
mam ho taky, prijde mi MALINKO hlucnejsi nez jednicka... ale furt v pohode. v techhle vedrech nema vubec cenu porovnavat nejaky teploty... proste podtaktujte (stejne mate pretaktovano) - ja sem vratil voltaz na puvodnich 1.6 a stejne jedu primestable na 10x190
![]()
![]()
to je jasny, ja jedu na 9*100 stejne tedka moc nemam cas na pareni...Původně odeslal Octopuss
jak vsichni rikaj, dokud se neseka, tak to je v klidu...
me deska taky obcas ukazuje haluzni hodnodty jako -40, 16 (u Athlona)
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)