Tovarni nastaveni obrazovky jsem mel uplne na nic tak se chce zeptat jak spravne bych mel seridit obraz... Tedy myslim jestli mam nejdriv nastavit nejaky to zakrouceni nebo lichobeznost a tak...DIK za rady
Tovarni nastaveni obrazovky jsem mel uplne na nic tak se chce zeptat jak spravne bych mel seridit obraz... Tedy myslim jestli mam nejdriv nastavit nejaky to zakrouceni nebo lichobeznost a tak...DIK za rady
jestli to chceš perfektně, tak si stahni někde nějakej monitortester.
Je to soft, kterej maluje monoskopy a šachovnioci a další věci podle kterých monitor nastavíš
XP 1700+ 1470@2070 180MHz FSB 1,8V, 1GB DDR333, Soltek SL KT400-C, AIW R9800SE@8xpipelines 128MB/256bit, Live 1024 2x ATX 250W PSU :)
Co bys tak chtel poradit, proste si obraz zvetsis/zmensis a posunes tak, aby byl kousek od okraju a pak muzes dorovnavat Pincusion, Trapezoid, ....
Hlavne si opis pocatecni hodnoty, at se mas k cemu vracet, az to bude jeste horsi (a to parkrat urcite bude)![]()
Mozna by se ti hodil programek Nokia Monitor Tester http://www.bios.pnet.pl/software/nokia.zip 380kB nebo to samy v bledemodrym od NECu http://www.bios.pnet.pl/software/nec.zip 154kB, nahodis si tim na obraz mrizku a muzes vesele rovnat (zacni vesele, ono te to brzy prejde).
Co mas za monitor? Ja mam LG Flatron 795FTplus (spravne by asi melo byt FujTajbl flus) a pekne jsem se s tim natrapil, ale uplne jsem to stejne nesrovnal, kraje jsou trosicku zvlneny![]()
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
chtěl jsem napsat Š.A.C.H.O.V.N.I.C.I
kreténská cenzura,..
XP 1700+ 1470@2070 180MHz FSB 1,8V, 1GB DDR333, Soltek SL KT400-C, AIW R9800SE@8xpipelines 128MB/256bit, Live 1024 2x ATX 250W PSU :)
To mi pripomeloPůvodně odeslal HiGhLaNdEr
![]()
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Ja mam LG F900P a taky trochu zlobi zvlneny kraje... a to uz asi nijak nespravim...nejvic me stve ze obraz je ok az tak po pul hodine provozu...pri zapnuti je na ...Původně odeslal Hasich
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)