Mám tenhle problém. Koupil jsem si GF4mx440SE a hodil jí do AGP místo původní MSI GF2mx400. A hle pípnutí. Hardisky sice natahovaly, ale monitor zůstal tmavý. Tak jsem vyházel všechny ostatní PCI karty a NoProblem. Pak jsem je vrátil a zase nic. Tak jsem je tam začal skládat postupně. Určité kombinace fungovaly, ale všechny čtyři karty tam prostě neběží. Pokud dám dohromady LAN a Modem tak to nenaběhne vůbec. TV-karta se zvukovkou naběhne vždy. Reset biosu jsem udělal. Samozřejmě jsem zablokoval všechny integrované nesmysly. K tomu jsem ve Woknech vyházel veškerý hardware a přeinstaloval Wokna. Tím se znovu nakonfiguroval hardware. Ale nevím jaká je spojitost bootování PC resp. mezi Biosem a nastavením hardwaru ve Woknech. Flashnutí Bisou je to poslední co bych dělal. Na poslední desce jsem to dělal běžně až do chvíle než vypustili nějaký vadný Bios a nakonec jsem horko těžko sehnal někoho, kdo by mi "vypálil" původní Bios. Od té doby neflashuji. Odhaduju, že problém bude asi v nastavení přerušení pro PCI v Biosu. Skorop všechny ostatní položky jsem už testoval a nepomohlo to. Samozřejmě bez overclockingu procesoru. Jenže neznám základní pravidla jak manuálně nastavit přerušení. Poradí-te mi někdo ? Pokud s tím máte zkušenosti nebo Vás napadne jiné řešení, tak předem díky. Možná to vyreklamuji, ale pravda je, že nevím co, desku nebo grafiku, když se spolu nesnesou ?