Citace Původně odeslal Toydolls
Multidisk - nebrat!!!!!!!!!! to je jasny... druhy nejvetsi SHITy co jsem kdy mel v ruce. Zastanc reknou, ze jsou OK...ale ja mam proste s nima spatnou zkusenost - k mediim se chovam myslim velmi solidne,ale tyhle bud jdou blbe cist nebo po nejake dobe se odlupuji ci uhnivaji od kraju

Vyrobcem je Eximpo a doted si pamatuji na cdr.cz vysel test medii a hle nejelepsi Multidisk - no kdo koukal poradne, tak zjistil - bodejt ne,kdyz test provadela firma Eximpo!

Imation - vyrobce je v 99% CMC magnetic Corporation - s temahle mediama jsem byl vzdy spokojen a dodnes mi dobre slouzi - ale musim priznat, ze nejaci useri hlasily spatnou citelnost a hlavne snizovani rychlosti cteni...proste jim blbly

Verbatim - ty ted zhruba jednou ve 3 vyrobcich. Jednak je to Veratim (Mitsubischi Chem. Corp) - to je dle meho DRUHY nejlepsi vyrobce na media - ty jsou OK (max. nekdo hlasi, ze nejde na ty AZA smazit - povetsiou vypalkou)...mam je hezky dlouho a sou pohodovy

Pak jsou Verbatim (CMC corporation) - tak to jsou nejvetsi SHITY co jsem kdy mel v ruce - schodou okolnosti jsem mel 24x i 48x - voboje nejvetsi SHITy - musel jsem na nej jet max. 4x a i tak na testech chybovost jako svine...sem nevidel - to, ze Imation CMC sou OK a tyhle Verbatimky ne prisuzuji jine vyrbni hale - jinak si to neumim vysvetlit - prodavaji se ve slimech a povrch je bily, obal pak modry a zeleny pruh s napisem tusim Extra protection surface (pro zajemce to mam nekde naskenovany)

Pak jsou Verbatim (Taiyo Yuden Company Ltd.) - no a TY jsou samosebou nejlepsi media jaky kdy mohly byt ..... zajimave je to, ze jsou k nerozeznani s tema SHITama CMC - no, jen clovek,ale koukne zespoda na medium znalec TY zajasa ...... ty vrele doporucuji mam je doma a opet me vyrobce TY nesklamal...

Takze z tveho vybru bych se nebal Imatinu a Verbousu (Mitsu nebo TY)...jinak na Platinia bacha (vetsinou jsou OK,ale u konce media mivaji chyby)...dobry a na vysoke urovni jsou media SKY (vyrobce SKY media) - a jsou jedny z nejhezcich co jsem videl
Media SKY mám dvě napálený od kámoše, nevím jak a načem je pálil, ale můj Teac je čte pomalu
Platinum sem vypálil už OBROVSKÝ množství a bez jakýhkoli problémů. Dřiv měli takovou zežloutlou barvu (tuším do rychlost 8x) teď jsou na 100% nejlepší média který jsem kdy měl v pálírně.
Od nedávna mají na obalu "Médium č. 1" podle nezávislého testu německého časopisu Chip.