Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
ano, clonecd má vlastní aspi stejně jako Nero, ovšem to neznamená, že v tom nemůže být chyba...možná by ses divil, co všechno lze vyřešit korektní verzí ASPI - i v neru (clonecd opravdu korektně používá svoje...) - možná když pohledáš jen v této sekci, tak najdeš některé problémy s Nerem, které se instalací ASPI vyřešily. pokud ne, podívej se na nějaké zahraniční diskusní 4um
některé vypalovačky neumí správně DMA a některé neumí správně PIO. můj šmejd je toho zářným příkladem...musim ji mít na PIO na DMA se chová mimo jiné tak, že nemaže CD-RW, zmrší 4cd z 5 apod, takže mám jistý důvod se ptát, jestli jí má na dma nebo na pio

na slábnutí laseru bych to neviděl. co já jsem zažil je to přesně opačně - pokud mechanice odchází laser, tak nejdřív přestane pálit vysokými rychlostmi na cd-r (mrší cdčka), pak už mrší jakákoliv media cd-r (s tim, že cd-rw jde pálit stále ok) a pak teprve už nepálí ani na cd-rw...
Jasne - vychazel jsem z toho, ze nepali RW,ale CD-R jo - pak logicky nesazim ani na aspi ani na DMA/PIO

Co se tyka tech CD-R ---- no vysokymi rychlostmi jo,ale v tomto pripade 8x ?!?! ... to je rychlost vpoho

2 ace: Cece tak to mas smulu co jsi s tim proboha vyvadel ?? Netlacil jsi na to moc ?? neporusil jsi tu cocku apod ...zkus se v tom jeste pohrabat a znovu to procistit ... mazal jsi ty liziny ?? nezamatlal jsi to nekde ?...koukni jestli mas zaple DMA u toho plexe nyni, skoukni zda jsi dopre zastrcil datovy kabel

Nebo je to proste tak, ze odesla do vesnych lovist je to divne, pac Plex je druzak,ale mze se stat

No a co kdyztak vzit ? ..... rozhodne CD-RW (pac DVD jeste nejdou vyzrali,ale pokud by jsi d ni jiz chtel jit pak vem Pioneera A06 - TEACa, ktery je OEM Pioneer - proste hlavne ova formaty
Z CD-RW bych buto vsadil opet na Plextora a to Premium (ale je to hodne penez)...a kdyz neco cena/vykon - pak TEAC W552