Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Zvukovka s optikou (Zoltrix) a pripojeni do receiveru

Standardní Zvukovka s optikou (Zoltrix) a pripojeni do receiveru

Zdravim, mam dotaz, chcu do tatoveho kompu stracit zvukovku Zoltrix Nightingale (furt to asi blbe pisu) z optickym i koaxialnim vystupem (ma i vstupy). V Mironetu ju pred par mesicema meli za 790 Kc, jinde za 990 Kc. Jde mi o levnou zvukovku z optickym vystupem, zvuk se bude jenom posilat pres optiku a bude ho zpracovavat receiver Marantz model 5000. Chci se zeptat jestli nekdo mate tuhle zvukovku pripojenou pres opticky kabel do receiveru a jestli bez problemu facha Dolby Digital z DivX filmu a z DVD? Obraz na TV by sel pres TV Out a zvuk pres optiku. Jde mi oto, jestli napriklad BSPlayer ktery umi prehravat DivX filmy z AC3 5.1 bude umet pouzit ten opticky vystup, v BSPlayeru je jenom nastaveni SPDIF Out (pouzivam to s Audigy a Inspire 5700), jestli kdyz nastavim toho Zoltrixe na opticky vystup to BSPlayer pri nastaveni SPDIF Out vezme a pojede to. Stejne tak PowerDVD 4.0 XP (mam 7.1 kanalovou verzi ale stejne by se zas musel pouzit SPDIF Out pri prehravani DVD). Pojede to? Jaka je kvalita zvuku z tehle zvukovky pri prehravni mp3? Zatim tam tata ma SB Live1024 + repro Logitech Z-340 2.1. Hraje to moc pekne. Jestli ten Zoltrix nebude hrat pri mp3 o dost hur nez Live. U toho Dolby Digitalu to je jedno, ty data pres ten vystup se budou jenom posilat, zpracovavat to bude receiver a ten uz to na reprakach B&W zvladne.
    Diky za rady.

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

jestli tam tata ma SB Live 1024 tak proc nepouzit digitalni vystup primo z nej? nebo ho snad nema? a taky proc nepoustet i mp3 digitalne do Marantzu, kdyz je k dispozici? naco pitomy repracky k PC kdyz mate B&W?

jinak analogovy vystup ze Zoltrixe je o dost horsi nez z Live a jak je to u digitalu nevim.. predpokladam ze tam to vyjde nastejno s Live..
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Standardní No ma to par hacku

To by bylo sice pekny, ale jaksik to nepujde, SB Live 1024 ma jenom SPDIF Output, je ctyrkanalova, kdysi sem ju mel v compu ja. Receiver ma jenom opticky a koaxialni vstup a na to SPDIF nepripojis a ten panel z optickymi a koaxialnimi vstupy a vystupy na SB Live uz nikde nejde sehnat. Ono kdyz ja mam na compu Creative Inspire 5700, ty maj sice taky optiku a koax ale aji SPDIF, je to DIN DIN kabel a pak redukce DIN SPDIF coz je tripasmovy minijack, v Surround Mixeru se nastavi Digital Output only a jeto. Z Audigy Player (pozlacene konektory) co mam tedka to je naprosto v poho ale ztou Live to bylo nehratelne, furt to vypadavalo, hralo to jenom pri urcitem nastaveni, zkousel sem vsechno. Ta zvukovka Dolby Digital nedavala vubec, vypadl kazdy 2 sekundy (tim myslim signal, samotny zvuk dekoduje receiverik od Inspire 5700). Takze to ze pres SPDIF to tvrde nedava je jedna vec a druha ze pres SPDIF to stejne nezapojim protoze receiver nema DIN vstup (stejne bych nesehnal kabelaz). Potrebuju opticky vystup. A repro na mp3 ma proto ze na poslech mp3 to staci, ten receiver bere 300W takze na takove bezne poslouchani ty Logitechy fakt staci. Na dobre CD se uz samozrejme pusti. No a pres analogovy kabel to hodne zte Live sumi a neni to ono.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Pripojeni do Internetu (ikonka) natvalo ??? jde to ??
    Založil DAM v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 23.04.2004, 21:05
  2. Zvukovka za rozumnu cenu s optikou
    Založil Loki12 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 28.04.2003, 21:48
  3. Receiver s dolby digital a zvukovka s optikou
    Založil JohnyK78 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 16.03.2003, 08:57

Pravidla přispívání