Zdravim, mam dotaz, chcu do tatoveho kompu stracit zvukovku Zoltrix Nightingale (furt to asi blbe pisu) z optickym i koaxialnim vystupem (ma i vstupy). V Mironetu ju pred par mesicema meli za 790 Kc, jinde za 990 Kc. Jde mi o levnou zvukovku z optickym vystupem, zvuk se bude jenom posilat pres optiku a bude ho zpracovavat receiver Marantz model 5000. Chci se zeptat jestli nekdo mate tuhle zvukovku pripojenou pres opticky kabel do receiveru a jestli bez problemu facha Dolby Digital z DivX filmu a z DVD? Obraz na TV by sel pres TV Out a zvuk pres optiku. Jde mi oto, jestli napriklad BSPlayer ktery umi prehravat DivX filmy z AC3 5.1 bude umet pouzit ten opticky vystup, v BSPlayeru je jenom nastaveni SPDIF Out (pouzivam to s Audigy a Inspire 5700), jestli kdyz nastavim toho Zoltrixe na opticky vystup to BSPlayer pri nastaveni SPDIF Out vezme a pojede to. Stejne tak PowerDVD 4.0 XP (mam 7.1 kanalovou verzi ale stejne by se zas musel pouzit SPDIF Out pri prehravani DVD). Pojede to? Jaka je kvalita zvuku z tehle zvukovky pri prehravni mp3? Zatim tam tata ma SB Live1024 + repro Logitech Z-340 2.1. Hraje to moc pekne. Jestli ten Zoltrix nebude hrat pri mp3 o dost hur nez Live. U toho Dolby Digitalu to je jedno, ty data pres ten vystup se budou jenom posilat, zpracovavat to bude receiver a ten uz to na reprakach B&W zvladne.
Diky za rady.