hmmm, nevim nevim, souhlasim ze na profi strih videa je LCD o nicem, ale na hry (jakykoliv), filmy, a bezny uzivani LCD nema chybu!.

Vyborne - tady s tebou souhlasim

Uspokojive - video nevim s tim nepracuju, u her je to ale blbost, kor u tech kde se to moc nehejbe. I v jinejch nez nativnich rozlisenich hry vypadaj dobre! (u myho LCD je v poho i 1024...) na druhou stranu mi vsechny hry jedou v nativnim rozl. (pokud to umej)

Spatne - video nevim nepracuju, rychle se hejbajici hry, sorry ale . Na kolika LCD si videl parit napr NFS5, BF1942, UT, CMR2 a podobne? Ja sem si teda nevsim zadnejcg spatnosti

Svitivost - po 10ti hodinach 90% a po 100h 80% na to si prisel kde? podle me je to blbost, ale rad se poucim. Mimo jine ja sem si stahnul jas na minimum, protoze ma default (tusim 50-60) to svitilo nechutne moc - az se to po tebou udanych 5-10k hodinach mi to nebudes skoro sviti tak si to zvysim a bude ... (nerikam ze se svitivost nesnizuje ale to co si napsal je ihmo prehnany)

hmm porovnavat odezvy s refreshem, no nevim...

Prozrad mi kolik LCD panelu si mel moznost porovnavat ? Ja Acera (2x kusy), Dell 15" a 17", Samsung tusim 151s?, Sony 18" a par LCD u notebooku Se vsema sem byl spokojen ve vsech ochledech

PS.: Sorry za preklepy, pisu na klavesnici bez polepek a nechce se mi to kontrolovat.