Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: DVD-R/+R Pioneer DVR-106

Standardní DVD-R/+R Pioneer DVR-106

Začal jsem přemejšlet o DVD vypalce. Když už tak chci aby uměla oba formáty. Tak mi padla do oka tahleta o Pioneeru. Přeci jen je to průkopník DVD a 105 naprostá klasika. Ale mam trochu strach jak to s tou obojetnou. Nemáte jí už náhodou někdo? Testy na netu jsem ještě žádný nenašel....

Senior Member
    Vliv
    287

Standardní

je to s nima celkem v pohode, ale radsi bych pockal do zari na nejakou 8x
    KILL YOUR MOTHER, RAPE YOUR DOG!
    AMD Barton 2500+@2300MHz (209x11; 1,65V) Zalman 7000A AlCu Asus A7V880 VM 512 MB DDR 400 Mhz 5ns Microstar GeForce Ti 4200 64 MB 316/610 Hitachi 80 GB S-ATA Seagate Barracuda IV 60 GB Nec DVD+-RW 1300A Teac 524E 40x24x10 Creative Audigy Genius Home Theater 5.1 Wood Eurocase Bigtower 763 Moded Edimax 10Mb/s LAN Genius F-23 Leadtek Winfast TV 2000 XP Deluxe Samsung 172X Microsoft Intelimouse Optical Umax WK9000 klávesnice Fortron 350W 120 Fan Silent 14512 - 3D Mark 2001 (eště mu dám trošku pokouřit)

Standardní

Citace Původně odeslal Braindead
    mno já zas tolik nespecham tak ,že bych počkal na to září až vylezou ty 8x tak 4x by logicky měly jít dolů. Ikdyž jestli ty 4x nestáhnou z prodeje...no uvidíme.

Standardní

Citace Původně odeslal susman
    mno já zas tolik nespecham tak ,že bych počkal na to září až vylezou ty 8x tak 4x by logicky měly jít dolů. Ikdyž jestli ty 4x nestáhnou z prodeje...no uvidíme.
    já taky chci něco pořídit a zas tak nespěchám - čekám, až bude ten novej 8xmulti Plextor za 5k kč i s dépéhá a pak ho koupim....

Standardní

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    Citace Původně odeslal susman
    já taky chci něco pořídit a zas tak nespěchám - čekám, až bude ten novej 8xmulti Plextor za 5k kč i s dépéhá a pak ho koupim....
    Tak na ten si taky počkám, už o něm něco víš, je o něm něco na webu ... a kdy to bude ,
    a já uš se maálem hnal do 4* teaca (pionerr) a plextor vydá 8* za 5 k no to mě po.... a co formáty ROM, +,-
    Pašák erda.

Standardní

Jako novinka v září určitě nebude za 5k To Kukla asi myslel ,že do ní pude až jí zlevněj na 5k

Standardní

tak alespon v zari koupim treba tohle http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...4735&level=166 nebo je lepsi tohle http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...4712&level=166
    a jeste one dotaz jak dlouuho trva vypaleni jednoho DVD uplne plneho tou rychlosti 4*
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    tak alespon v zari koupim treba tohle http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...4735&level=166 nebo je lepsi tohle http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...4712&level=166
    a jeste one dotaz jak dlouuho trva vypaleni jednoho DVD uplne plneho tou rychlosti 4*
    cca 15minut

Standardní

tak co řeším až vyjdou ty nové 8* tak koupím zlevněné 4*
    to samé jsem udělal i CD vypalovačkou akorát že mám 16*, měla to být 12* vobědnával jsem 12* akorát že oni měli staré ceníky tak už jí tam neměli tak mi poslali mýho chlapečka teaca 516
    Pašák erda.

Standardní re:

Na DVD je dle meho jeste brzo,ale kdyz uz tak A06 je OK popr. cekat na rychlejsi, coz bude zase drazsi atd..

Pokud by jsi ho chtel uz nyni tak TEAC je OEM Pioneer

Standardní Re: re:

Citace Původně odeslal Toydolls
    tak TEAC je OEM Pioneer
    a co z toho plytne
    vote for pioneer
    Pašák erda.

Senior Member
    Vliv
    283

tak TEAC je OEM Pioneer
    a co z toho plytne
    vote for pioneer
    Z toho plyne, ze si za mensi prachy koupis Teaca uz ted a (s nejvetsi pravdepodobnosti) ho preflashujes na Pioneera...

Citace Původně odeslal BDs
    tak TEAC je OEM Pioneer
    a co z toho plytne
    vote for pioneer
    Z toho plyne, ze si za mensi prachy koupis Teaca uz ted a (s nejvetsi pravdepodobnosti) ho preflashujes na Pioneera...
    myslis ze by to slo? a ceho by si tim dosahl? Ale jit by o teoreticky melo... spravna myslenka...
    Pašák erda.

Senior Member
    Vliv
    283

Citace Původně odeslal BDs
    tak TEAC je OEM Pioneer
    a co z toho plytne
    vote for pioneer
    myslis ze by to slo? a ceho by si tim dosahl? Ale jit by o teoreticky melo... spravna myslenka...
    Ten horsi Teac jde preflashovat na Pioneera DVR-105, tak proc by tenhle nemel jit na DVR-106....myslim, ze by tim clovek moh dosahnout prinejmensim lepsi firmwarovy podpory (castejsi update atd.)

Standardní

jo vnitřek je úplně stejnej jen potisk šuplíku je jiný, doufám že si jí nezničím když tma šoupnu ten firmware pro pionner zatím sem koukal že na CC jí mají levnějš než na alzáši Cena včetně DPH: 7 331,00 Kč
    http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...4712&level=166
    no ještě počkám až vyjdou ty nové 8* a spadnou ceny....
    no není skvělá

myslíte že ty zdířky na větrání mají nějaký smysl?
    Pašák erda.

Standardní

Urcite to pujde Flashnout - pokud to bude mit vyznam - pajsl je proste Pioneer - vsak se kouknete toho TEACa zrovna nedavno recenzovaly na cdr.cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. AKO STE SPOKOJENI S DVD Pioneer 106S?
    Založil <AW>ne$to v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 29.02.2004, 21:01
  3. ? DVD RW PIONEER 106
    Založil painkiller v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 15.01.2004, 00:02
  4. AKU DVD
    Založil KOVO v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 28.12.2003, 12:36
  5. DVD Pioneer A06 a media Verbatim