Citace Původně odeslal jan555
Citace Původně odeslal Gordon
Nedávno jsem si koupil GeForce4 Ti 4200 128MB od ASUS.
Na sestavě (viz. podpis) jsem dosáhl v 3D Marku 2001 - 8200 bodů.
Myslím, že na mou sestavu celkem normál. Grafika není taktovaná, jede na default 250 / 513.

Kámoš chtěl lepší a tak si koupil GeForce FX 5600 od ASUS.
V 3D Marku 2001 nasbíral pouze necelých 6500 bodů.
Jeho sestava: Celeron 1.7GHz, DDR 256MB na 333 a ještě nějaký průměrný zbytek...

Testováno oboje na systému WIN XP Pro SP1 a s ovladačema 44.03
To je něco strašnýho ne Zajímalo by mě, kolik by ta 5600 udělala u mě. Přece ta jeho sestava není takový shit.

To stojí o zamyšlení!!! Pokud je to normální, tak se musím smát
Máš rychlejší procík! (a to myslím smrtelně vážně!)

To -1k8aJ-: Vždyť jsme se o tom bavili, že je to shit... Jinak jsi se mohl líp rozhlídnout, Gainward podle mě není nic moc, tak průměr a zhruba stejnej průměr Soltek jsem teď viděl (pravda se 128 MB) pod 3.500 bez DPH. Nechci tvrdit, že za tyhle peníze už to je "rozumná" karta (podle mě je dneska prostě málo výkonná obecně), ale tahle cena už víc odpovídá tomu výkonu. No co, prodáš a jdeš pro ATInu?
neprodam mel sem to NASTESTI jen na skousku pac sem cuchal nejaky podraz a menim to za R9600pro tak sand neslapnu vedle... 9500PRO se nedari sehnat a 9500 byt s 256b sbernici radeji nechcu riskovat...pokud by to bylo 90procent tak bych uvazoval a klidne bych za ni dal i tolik co za novou 9600PRO ale to mi skoro nigdo nezaruci...(pokud ano tak sem s ni!)