Citace Původně odeslal sybolinek
Mě nejde o to, abych na každém zařízení měl jiný obraz. Jde mi o to, aby na obou obrazovkách byl ten samý obraz. To jsem chtěl vědět. Třeba, když jsem měl MSI G4 TI4200, tak třeba hry se zobrazovali na obou obrazovkách, ale DivX filmy, apod se vždy zobrazili jen na monitoru a na televizi bylo v okně přehrávače (WM9, BS Player) jen černo a film tam nešel.
Ja si myslim ze kdyz jsi prehravani overlaye na televizi nerozchodil v Detonatorech na Ti4200, kde je to celkem jednoduchy ( a funguje to perfektne i s BSPlayerem) tak na ATI a Catalystama to bude pro tebe jeste vetsi problem. (nemyslim to zle, chce to proste trochu zkusenosti, ktery se spatne ziskavaj)

Zkus si stahnout nejnovejsi BSPlayer nejnovejsi Catalysty a zkus si pohrat s kartou Overlay v ovladacicha eventulne s kartou "Video" v BSPlayeru.

Nejlepsi by asi bylo si pozvat primo nekoho kdo by ti to rozchodil.

Tahle feature fungovala i na GF2 s jednim RAMDACEM, jediny omezeni bylo ze na televizi i na monitoru muselo bejt naprosto stejny rozliseni, frekvence a obraz. Jak jsou na tom eventuelni jedno RAMDACovy Radeony nevim.