Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 40 z 40

Téma: najlepsi chladic.....

Senior Member mince Avatar uživatele Pavlis
    Vliv
    291

Standardní

Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal Pavlis
    no me prave taky pripada ze ty fany od TT maj sice papirove rozsah Db od 20 ale na tech nizsich otackach to docela rve, chrasti apd
    nemate nekdo ten Enermax regulovatelnej?
    O tom enermaxu jsem taky slysel, ale z testu vysel SFII lip, tak jsem ho vzal. Podle me je tichy dost a ze by na nizsich otackach bzucel, tak to jsem opravdu nepostreh. Tak zkus papst
    papsty jsou tichy a idealni do casu ale na procik leda kdybys chtel uplnej klid, ten TT smart fan II je vykonejsi nez ten Enermax, ale za cenu tolika db. ten enermax vysel prave lip v pomeru CFM/db, tak by me zajimala osobni zkusenost
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    ------------------------------------------------------------------------------
    IBM T40

Standardní Falcon Rock II

Citace Původně odeslal deathkiller
    Citace Původně odeslal mokus
    Spire Falcon RockII za 400.- nema konkurenci
    ja jsem ho kupoval za 320 ale je myslim jen do 2600+ a neni vubec slyset

Spire Falcon Rock II, chladič aktivní, kuličkové lož., pro AMD 2600+certif., DMI, super tichý (20db), měděný základ, trojitý úchyt ted je cena 349kc u Mironetu ale urcite se da sehnat levneji
    Hlavně by mě zajímalo, jakej je na OC.
    AMD Duron 700 + Arctic Cooling Cooper Silent 2L, PC Chips KT133, 512MB Kingmax SDRAM PC133, Matrox Mystique 4MB PCI, WD160 PATA 8MB 7200ot., LiteOn DVDRW 16x, LC6550 rev.2,SB 0060,HP p1120 dual DSub

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní Re: Falcon Rock II

Citace Původně odeslal faborsky
    Citace Původně odeslal deathkiller
    Citace Původně odeslal mokus
    Spire Falcon RockII za 400.- nema konkurenci
    ja jsem ho kupoval za 320 ale je myslim jen do 2600+ a neni vubec slyset

Spire Falcon Rock II, chladič aktivní, kuličkové lož., pro AMD 2600+certif., DMI, super tichý (20db), měděný základ, trojitý úchyt ted je cena 349kc u Mironetu ale urcite se da sehnat levneji
    Hlavně by mě zajímalo, jakej je na OC.
    ja ho mam a jsem s nim spokojeny. 1800+@2600+ s voltage 1.750 a teplotu mam 42 stupnu podle cidla na patici takze procesor ma 52 stupnu. coz je good ale jestli mas nejakou malinkou skrin ktera je preplnena tak ti je takovy chladic k nicemu.muzes mit chladic treba zlaty ale jak nemas v case moc mista na chlazeni vzduchu je to na ho*no.jedine ze by si mel case otevrenou a bydlel trochu vys na sever

Standardní

Ja mam Thermaltake vulceno 9s a som snim spokojny.
    Ma variabilne otacky podla teploty pasivu ale ja ho mam zapojeny cez regulator a pri nizsich otackach ho neni ani pocut zato 80X80 pocujem az v druhej izbe.
    A co sa tyka chladenie: uchladi naozaj vsetko.
    BOARD:MSI KT4V || CPU: ATHLON XP 2400+ @ 3200+ || RAM: DDRAM 128 MB 266 MHz APACER CL2 - DDRAM 256 MB 266MHz TRANSCEND || HDD: 40 GB Maxtor 5400 Rpn (Shit) || GRAFIKA:SAPHIRE ATI RADEON 9000 Pro 128 MB DDR || CD ROM / CD - RW: CD ROM ACER 56X ,CD-RW LG 32x 10x 40x || COOLED BY: THERMALTAKE VOLCANO 9S || CASE: EUROCASE BIG TOWER MODDED + FRONTIER 300W FLEXO MOD ||NEW FOTO 26.2.2004: --=TU=--

Standardní

tak jsem cetl, ze nekteri z vas doporucujou chladic A.C. Slim SilentPro. ty prispevky jsou z dubna a tehdejsi cena chladice je 860sk, takze v kc asi o 200 min (?).

ted se ale divam do ceniku TS bohemia a vidim "Chladič Arctic-Cooling Super Silent Pro TC" za 329kc bez dph, tak by me zajimalo, jestli je to ten stejnej chladic.

potreboval bych to pro xp 1800+ (asi starsi 0.18u jadro), s tim ze bych to trochu taktl, bude to stacit?

puvodne sem chtel volcano 7+, ale kdyz vidim popis nekterych sestav s chlazenim od AC a tech 20dB (!), tak mi to neda, abych se nezeptal...

Senior Member Avatar uživatele mino
    Věk
    43
    Vliv
    283

Standardní

Ke dAC, tak coppersilent, alebo este lepsie CopperSilent 2

Supersilent neber.

Ak chces vediet co su tie coolery zac, kukni ich web:
    http://www.arctic-cooling.com/
    Don't have a patent granted for being right. Would love one though!

Standardní

dik

musim ale jeste zjistit kde je maji - v brne - nevite nekdo v ts bohemii jsem nasel jenom ty supersilenty nebo co to je....

Senior Member Avatar uživatele mino
    Věk
    43
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal -=>Majkl
    dik

musim ale jeste zjistit kde je maji - v brne - nevite nekdo v ts bohemii jsem nasel jenom ty supersilenty nebo co to je....
    Pozri www.bostar.cz
    Don't have a patent granted for being right. Would love one though!

Standardní

V Brne je tezko sezenes, maji je v DXT, ale to je jen zkur.vena pobocka do ktery nejsou schopni ti to poslat, takze jedine pres net, + blby postovny. Jinak v Impactu maj Spire, ale taky tam nejsou schopni objednat nic ze skladu. Protoze sem potreboval rychle chladic, tak sem si vzal za 3kila falcona, neni sice spatnej, ale AC je fakt jiny. Zkus se zeptat v TSbohemia - jest-li by ti ho treba neobjednali, ale muzu potvrdit, ze s ochotou je to tam horzny a mozna este horsi. Kdyz ho sezenes nekde v brne AC - tak mne prosim napis SZ.

Standardní

V Brne je tezko sezenes, maji je v DXT, ale to je jen zkur.vena pobocka do ktery nejsou schopni ti to poslat, takze jedine pres net, + blby postovny. Jinak v Impactu maj Spire, ale taky tam nejsou schopni objednat nic ze skladu. Protoze sem potreboval rychle chladic, tak sem si vzal za 3kila falcona, neni sice spatnej, ale AC je fakt jiny. Zkus se zeptat v TSbohemia - jest-li by ti ho treba neobjednali, ale muzu potvrdit, ze s ochotou je to tam horzny a mozna este horsi. Kdyz ho sezenes nekde v brne AC - tak mne prosim napis SZ.

Standardní

v TSB maju toto >> http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...=1&StrSort=ARX
    nejake AC maju aj na www.100mega.cz ...
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    284

Standardní

taky hledám vzduchovej chladič, a z několikadenního hledání po netu mi zatím nejlíp vyšel Spire Whisper Rock IV, cena do 350 s DPH
    není regulovatelný, má 21dB, 8cm větrák 2300ot, podpora do Athlon XP ~ 2700+ (Thoroughbred) Athlon XP ~ 2100+ (Palomino) Athlon XP ~ 3200+ (Barton). Grip má 3 oka.
    Je velkej cca jako TTC D5TB
    http://www.spirecoolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=105
    R7 3700X | Gelid Scirocco | Gigabyte B550 Aorus Pro AC | Gigabyte RX480/8GB | Ripjaws 2x16GB DDR4 3200MHz cl16 | SSD 500GB Samsung 970EVO nvme | SSD 1TB Micron | 1TB Samsung EcoGreen F2 | Asus BR-04B2T | Corsair AX760 | AKASA Eclipse

Standardní

Citace Původně odeslal player1
    jo, ted sem se dival, ze v ceniku dxt maji coppersilenty, ale ne 2ku. treba je presvedcim, aby je objednali, ale treba taky ne, ze...

Standardní

Vyser na DXTcko, tam to trva a pak ti reknou, ze to stejne neprijde. Objednej to treba pres TNTrade nebo CzechComputer - kdyz uz to chces poslat postou. Jinak ve 100mega si uctujou 200,- manipulacni poplatek pri nakubu do 1000,- bez DPH !!!!!!!!!!!

O Whisper Rock4 sem uvazoval - na netu ho docela chvalili, ale nemoh sem ho sehnat. Jinak myslim, ze je to docela solidni chladic srovnatelnej mozna i s AC, ale ta cena asi nebude pravda, myslim tech 350, protoze v Nemecku stoji asi 5tibabu.

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    284

Standardní

ten WhisperRock IV (SPA04B4) maj v nabídce tady:

http://shop.lealcomputer.cz/detaily.php?kod=AUSCA029
    za 339,-

a tady
    http://www.llcomputers.cz/komponenty/cpu.htm
    za 349,-

a tady
    http://www.to-zaridi.cz/ceniky/index.php
    za 365,-

PS:chce to však zjistit, jak to jsou schopný dodat
    PS1:nekoukal jsem se na "velké"obchody
    R7 3700X | Gelid Scirocco | Gigabyte B550 Aorus Pro AC | Gigabyte RX480/8GB | Ripjaws 2x16GB DDR4 3200MHz cl16 | SSD 500GB Samsung 970EVO nvme | SSD 1TB Micron | 1TB Samsung EcoGreen F2 | Asus BR-04B2T | Corsair AX760 | AKASA Eclipse

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. novy chladic - K7N2 Delta sa zblaznila :(
    Založil andynko v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 22.05.2004, 17:41
  2. chladic na notebookovu K6-2+
    Založil TOKO v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 12.03.2004, 01:05
  3. jaky chladic pro AMD 3000+
    Založil FatalDooM v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 23