Ja zrovna mam T-spojku primo nad inlet fitinkou cerpadla (tudy cerpadlo vodu nasava), kolmy konec T-cka jde do radiatoru a na zbyvajici, primy k inletu je nasazena hadicka vedouci az k vrchni casti skrine. Tam je zakoncena skrtitkem. Tim mam plnici sachtu ktera je nad urovni hladiny vody v systemu, a navic muzu plnit pri zapnutem cerpadle, ktere si vodu rovnou nasava a rozhani po celem systemu. Hadicka je zaroven tak dlouha, aby se mi voda cerpadlem pohanena nevracela zase zpet. Takze proste do hadicky vsunu trychtyr a leju vodu. Az se mi voda dostane nekam do tri ctvrtin hadicky, vim ze je to akorat. Pak to jen necham chvili pustene abych vyhnal bubliny, neco vody tim padem zase doplnim a nakonec hadicku zase zaskrtim... Hotovo.
Jo jeste k tomu cerpadlu...u tebe nema vyznam 600l EHEIM, ale ten 300l. Aquacool dela 8mm fitinky, takze bys musel na toho EHEIMa davat redukci a tim se z nej stane ten 300l. Takze bud si porid slabsiho EHEIMa nebo ukecej aquacool at ti udelaj radiator i blok s 12mm fitinkama a prumerem kanalku.