Citace Původně odeslal DaRk_DarGon
cus olomoucaku jsem dneska se taky bavil s bohemkou pomoci emailu a oni mi rikali ze maj jen 64 bit verzi a opravdu mela jen na jedne strane cipy ? .) jo jeste jsem psal do optimy a tam mi nejak nechteli odpovedel lemply a jeste v helku tam mi tvrdili ze je 128bit verze ale kdyz jsem se ptal jestli ji maji na sklade atd tak uz nic neodepsali proste uroven jak svina njn co se da delat :/taky zhanim chci si koupit ale zkusim jeste sehnat 128bit verzi snad budu met stesti nejak ty olomoucky PC obchody musim dokopat
Jo, v bohemce měli 64bit už tak před měsícem (2čipy z každý strany), v optimě měli jenom takovou tu obludnou (co si koupil tuším Rainbow) s tím drsňáckým vyvedením VGA na kablíku, té sem se zalekl ;o) a v Helku neměli vůbec-ale jak kdyby měli, tak tam SILNĚ NEDOPORUČUJU nic kupovat, né náhodou má pan Hradil přezdívky žid, podvodník, zloděj... (viz moje zkušenost s reklamaci http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=27025 )
No řekl bych že už teď neseženeš, zkusil bych jiný zančky než Sapphire (pozor jaký mají taktovaní!) nebo se třeba pozeptal jestli někdo neprodá čstokrevnýho radeona 8500, výde to myslím nastejno...