Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Nelze posílat e-mail z Outlook Expressu

Standardní Nelze posílat e-mail z Outlook Expressu

Mám menší počítačovou síť a na PC s internetem proxy server PROXY+,
    nejdřív šlo vše v pohodě, ale teď nemůžu poslat žádný mail z Outlooku(různé účty). Při odesílání to napíše chybu a vypíše to adresy nějakých servrů kde jsem na černé listině nějakého spamu. Je tam udáváná nějaká ip adresa, která ale není moje. Moc to nechápu. Nevím co s tím.
    Pls poraďte mi někdo.

Standardní Re: Nelze posílat e-mail z Outlook Expressu

Citace Původně odeslal Dušan Šmíd
    Mám menší počítačovou síť a na PC s internetem proxy server PROXY+,
    nejdřív šlo vše v pohodě, ale teď nemůžu poslat žádný mail z Outlooku(různé účty). Při odesílání to napíše chybu a vypíše to adresy nějakých servrů kde jsem na černé listině nějakého spamu. Je tam udáváná nějaká ip adresa, která ale není moje. Moc to nechápu. Nevím co s tím.
    Pls poraďte mi někdo.
    nebude to adresa SMTP serveru cez ktory posielas maily ? napis sem presne co sa ti vrati.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní Tohle mě to napíše v outlooku.

Zprávu nelze odeslat, protože server odmítl e-mailovou adresu odesílatele. Adresa odesílatele byla dusansmid@seznam.cz. Předmět ‘pokus’, ‘553 sorry, you are blacklisted DSBL Insecure host http://dsbl.org/listing?80.188.104.225; PERMBLOCK Open Proxy – http://proxies.blackholes.easynet.nl/errors.html(#4.3.0)’, Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba servru: 553, Číslo chyby: 0x800CCC78

Posílal jsem mail na helpdesk Seznam. Ti mě odpověděli, že moje ip adresa je blokovaná a že mám říct providerovi internetu.

Tak jsem poslal zpravu IOLu a ti napsali, že požádali o odblokování. Jsou to ale už tři dni a pořád nic.

Senior Member mince Avatar uživatele Aliencz
    Věk
    58
    Vliv
    291

Standardní Re: Tohle mě to napíše v outlooku.

Citace Původně odeslal Dušan Šmíd
    Zprávu nelze odeslat, protože server odmítl e-mailovou adresu odesílatele. Adresa odesílatele byla dusansmid@seznam.cz. Předmět ‘pokus’, ‘553 sorry, you are blacklisted DSBL Insecure host http://dsbl.org/listing?80.188.104.225; PERMBLOCK Open Proxy – http://proxies.blackholes.easynet.nl/errors.html(#4.3.0)’, Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba servru: 553, Číslo chyby: 0x800CCC78

Posílal jsem mail na helpdesk Seznam. Ti mě odpověděli, že moje ip adresa je blokovaná a že mám říct providerovi internetu.

Tak jsem poslal zpravu IOLu a ti napsali, že požádali o odblokování. Jsou to ale už tři dni a pořád nic.
    Dotazuj se znovu, nedávno mi odpojili kabelovku kvůli virům, které se mi (jednomu) rozšířily v PC .... trvalo to pár dní, než to zase zapojili a musel jsem se pořád doprošovat ....
    PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII

Senior Member Avatar uživatele Valhalla
    Věk
    37
    Vliv
    277

Standardní

to Dušan:
    tohle je opatření Seznamu, upozornovali dokonce na toto e-mailem
    takže co dělat nástroje->účty->pošta, klikneš na ten seznam, pak se ti otevře takový vokno, kde dáš Servery-> zaškrtneš Server požaduje ověření, pak klikneš na button Nastavení, překlepneš na Přihlašovat se jako a napíšeš potřebný údaje, doufám že je to jasně popsané
    猿も木から落ちる。

MacBook White 2010, 5GB RAM, 250GB disk
    Yama-jii: Asus 6738RB (1,6GHz Dothan, 1GB+192MB RAM, 9100 IGP (64MB)
    mobility provided by HTC Wizard (T-mobile MDA Vario I version)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. V čem přečíst maily z Outlook Expressu z WXP?
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 01.11.2004, 09:14
  2. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.12.2003, 14:14
  3. Outlook x Mail Mozilla
    Založil Jirka_koffee v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 20.08.2003, 22:30
  4. Outlook