Hrajete ho nekdo pod linuxem je k tomu potreba naka specialni verze primo pro linux nebo se da pouzit ta pro win a nejakym patchem nebo nak ji upravit![]()
Hrajete ho nekdo pod linuxem je k tomu potreba naka specialni verze primo pro linux nebo se da pouzit ta pro win a nejakym patchem nebo nak ji upravit![]()
stahnes nejnovejsi binarku pro linux z id software. nainstalujes a paky nakopirujes z original cd a jedes
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
Najdi si na netu soubor linuxq3apoint-1.32.x86.run , ma asi 28MB.
Nainstalovat to muzes i na "woknoidni" partition, kde uz asi Quake3 mas, ale nema to rado mezery v nazvech adresaru v ceste ke Quakeovi.
Po spusteni Quake3 prakticky nepoznas, jestli jsi ve woknech nebo v linuxu, chodi i vsechny MODy. Jen v Mandrake 9.1 mi mys v Q3A vubec nefungovalapry kvuli verzi XFree
Ale dneska budu instalovat RedHat, tak se uvidi.
BTW: Lipo, jak jsi v MH pripojen na netJa bydlim presne mezi Brezinou a Doubravou, kam pry chteji nadsenci z Hradiste rozsirovat bezdrat, tak bych mel o duvod vic si to zaridit, konecne bych mel nekoho na parbu Q3A
![]()
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Ze se to ale rychle roznese taky o tom uvazuju zatim maj antenu na kacove a byl sraz a dohadovalo se kam ji dat do hradiste jeste nevim jak to dopadlo . Je to lakava vec cim vic lidi tim veci rychlost netu no uvidime . Tak aspon nekdo kdo hraje q3 a jak ses na tom shranim. Jinak ti staci kdyz vidis na kacov splasis antenu sitovku a jeto a hlavni vedouci projektu je z dneboha kdemaj cely pokryti zajisteny . Co mas o tom za info ty . Modem je vo nicem asi do toho pudu kamarad to ma a je stim vice nez spokojenej
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)