Citace Původně odeslal Erbriac
Citace Původně odeslal Spajdr
Citace Původně odeslal Erbriac
Imho bych se na tyhle ovladace vyprd. Ten manik co je dela ani poradne nevi co tam odemyka, proc a jestli to bude delat to co si predstavuje. To jsem vycet na Rage3D diskuzi. Nejakou podivnou shodou nahod mu to zatim vychazi a ma vetsi procento lidi co jim to funguje nez tech co ne, ale kdyz nekdo neco dela, ma vzdycky vedet co a ne byt lamer a zkouset kam az to pujde.
No co jsem četl já,tak s němi nikdo problémy prakticky nemá,až na dvě nebo tři vyjímky,nepleteš si to s omegama ? Mám je doma a fičí naprosto bez problémů.Kdyby nevěděl co zapíná,tak by těžko to tolika lidem šlo bez problémů.
To si nepletu. On skutecne nevi co zapina. On akorat v tech souborech vidi treba LineAA=0 a prepne to na 1. Ale ze to nikde nefunguje uz ho nezajima. Docela dobre si ho podali lidi co chodi na forum 3dmarku a ptali se ho na to, co tam vlastne odemknul. No samozrejme to neprozradil, kvuli vyrobnimu tajemstvi. Ale pak na to jeden manik prisel a ptal se tohodle vynalezce, co vlastne ty ednotlive upravy znamenaji. Treba prave ten LineAA. A co myslis ze odpovedel - I don't know
To je styl antialiasingu co používají CAD programy,psal o tom v minulé verzi DNA,nikde jsem neviděl že by psal i dont know.A na 3dmark chodí jenom lamy.