Citace Původně odeslal Spajdr
Citace Původně odeslal Erbriac
Imho bych se na tyhle ovladace vyprd. Ten manik co je dela ani poradne nevi co tam odemyka, proc a jestli to bude delat to co si predstavuje. To jsem vycet na Rage3D diskuzi. Nejakou podivnou shodou nahod mu to zatim vychazi a ma vetsi procento lidi co jim to funguje nez tech co ne, ale kdyz nekdo neco dela, ma vzdycky vedet co a ne byt lamer a zkouset kam az to pujde.
No co jsem četl já,tak s němi nikdo problémy prakticky nemá,až na dvě nebo tři vyjímky,nepleteš si to s omegama ? Mám je doma a fičí naprosto bez problémů.Kdyby nevěděl co zapíná,tak by těžko to tolika lidem šlo bez problémů.
To si nepletu. On skutecne nevi co zapina. On akorat v tech souborech vidi treba LineAA=0 a prepne to na 1. Ale ze to nikde nefunguje uz ho nezajima. Docela dobre si ho podali lidi co chodi na forum 3dmarku a ptali se ho na to, co tam vlastne odemknul. No samozrejme to neprozradil, kvuli vyrobnimu tajemstvi. Ale pak na to jeden manik prisel a ptal se tohodle vynalezce, co vlastne ty ednotlive upravy znamenaji. Treba prave ten LineAA. A co myslis ze odpovedel - I don't know