nevíte jak na něm mám rozchodit cd-romku s vypalovačkou,má je podporovat,ale když je k němu zapojím tak nenadetekuje
nevíte jak na něm mám rozchodit cd-romku s vypalovačkou,má je podporovat,ale když je k němu zapojím tak nenadetekuje
No ja mam KW-571A a CD-ROMka mi jela, vypalovacka nepalila (coz je dost podstatna chyba ze) a v celku to cele padalo, takze sem to vyhodil z PC a ted jedu na radic na desce a vse v poho...Nak
Athlon XP-M 2,4GHz
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
na tehle hrackach cdromy nefunejzapomen na to ze to rozjedes nejak rozumene. dej cd na normal radic na desce
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
no tak co se da dělat
driv to podporovaly a bylo to psae i na krabici ale s novym biosem to padlo. asi vedeli proc to dali pryc
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)