me to proste neda:Původně odeslal NLC
- lepsi display a podsviceni: ok
- skin, dizajn a barva: tady bych se hadal. videl si ty barvy? tu krasnou cervenou, zlutou, modrou a dalsi?zadnej odstin, proste klasicka tvrda barva
myslim ze konzervativni stribrna Diva je lepsi, ale kdo chce barvicky ma je mit
![]()
- lepsi zvuk: nevidel sem zadny porovnani Diva vs Nex (a nikdo jinej taky ne) a v recenzich se pise o kvalitnim zvuku na obou stranach, takze bych nikoho neodsuzoval![]()
- rozsiritelnost: jestli myslis ten ukrutne drahej microdrive, na kterej to hraje 6 hodin tak ok![]()
- vydrz: 15 hodin na 2 AA vs 12 hodin na 1 AAa ze by to huligenovi hralo na 2*1800 nejakejch 50 hodin je trosku zcestny. v alkalinkach ma diva jasne navrch, tak nevidim duvod proc by to u nabijecich melo bejt jinak
![]()
- pouzdro: me stalo 94,-![]()
- adapter: beru, ale diva zas umi hrat pres usb a bere stavu z kompu, coz je taky gut![]()
tim nechci rict ze to je sit, urcite to je dobrej prehravac, ale prijde me zbytecny se s tim tahat az z nemecka kdyz u nas je Diva (podle me lepsi) za stejny prachy. a Diva uz je proverena a ma vychytany mouchy a je to jak rikaj v TNT "tvrda spotrebka"![]()
a jeste jedna mala uvaha ohledne CF: Diva 128 je za 3500. Nex + 128 stoji 3900 (bez posty z dojclandu). ale do divy dam dalsi treba 256, ale do Nexe uz nedam nic - z toho vyplyva ze to chce koupit zrovna nejakou vetsi CF, nejlepe 512, ktera ted stoji 3600,-![]()
kdyz uz Nexe vzal bych tohodle: Nex Ia, ten ale bude nalezite drazsi![]()

Odpověď s citací