Jedna se o to ze sem si pred nejakym casem koupil JW R8500LE se kterym jsem naprosto spokojen az na to ze obraz pres TV-Out je rozmazany ( rozostreny ) nejdrive sem tomu nevenoval pozornost ( TV-Out sem nepouzival ) ale nedavno sem si chtel uzit filmecky na TV a tak jsem se obraz snazil zkulturnit ale nepodarilo sepro porovnani jsem mel GF2 400MX 64MB od STlab a R7000 32MB DDR od Sapphiru a obe karty naprosto bez problemu tak sem se rozhodl pro reklamaci
- kdyz jsem jim grafiku odevzdal nahlasil jsem vadny TV-Out
- po tydnu jsem chtel vedet jak to vypada tak mi bylo receno ze TV-Out funguje tak jsem ji zavadu vysvetloval znova
- po dalsim tydnu mi bylo receno ze to nekam poslali a ze jeste nemaji zadne info
- uplynul dalsi tyden a bylo mi sdeleno ze teda TV-Out nepracuje tak jak ma a ze dostanu novou grafiku mezitim sem se zminil ze by se mi hodila nejaka jehlickova tiskarna naces mi hned nabidl Star LC-20 kterou pry maji na prodejne a ze mi ji jsou schopni do dalsiho dne pripravit ( vycistit, vymenit pasku..)
- dalsi den jsem si prisel pro tiskarnu, na prodejne byl nejaky zmateny tipek ktery nevedel wo co go a kdyz jsem mu vysvetlil ze tu mam mit tiskarnu mi sdelil ze je na jejich druhem miste tak jsem se dohodl ze prijedu za tyden ( doufal sem ze vyresuim graf a budu mit tiskarnu)
- po tydnu - ZKLAMANI garafika je pry v poradkua tiskarnau prinesl zaprasenou ze skladu, kdyz jsem ji chtel vyzkouset tak mi nejdrive rekl at teda pridu za 1 hod ze do te doby ji urcite vyzkousi coz uz se mi vubec nechtelo a tak jsme pripojili tiskarnu k jednomu PC co tam meli pravdepodobne na opravu a ukazalo se ze ten tipek neni schopny ani NAINSTALOVAT TISKARNU !!!
![]()
nakonec sem to vzal do ruky ale konec nastal kdyz jsem ho pozadal o instalacni CD od Win takze konecna domluva byla tiskarnu si vezmu domukde si ji v klidu vyskousim ( bez placeni ), mezitim jeste odbehl hledat kryt ( nenasel )
- den na to jsem v prodejne zastil znovu zmateneho typka ktery nic nevi![]()
- dnes jsem se vydal do prodejny s tim ze za grafiku budu chtit prachy ( reklamace podana 10.6.2003 ) a co nevidim moje grafika se vratila - NEOPRAVNENA REKLAMACE tak sem mu rikl at to vrazi do nejakeho kompu a porovna si to z necim jinym rekl mi ze si to dedy jeste nechaji protoze tam TV , tiskarnu sem dones zpatky s tim ze je rozhozena ( mirne magori ) tak mi rekl ze to taky uz urcite zaridi , kryt uz snad hleda i FBI a manual taky dostanu (asi abych ji mohl po jejich odbornem zasahu dat zase do kupy![]()
co vy na to![]()