Citace Původně odeslal Fraj#r
Citace Původně odeslal millhouse.meil
Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
hodnoty jsou celkem ok, ale nemůžeš vědět jak to kolísá při zatížení...
doprovazí to nenalezení disku nějaké zvuky máš win2k/xp a máš zaškrtnuto automaticky restartovat při chybě
Tak z napětí kolísá jen 3,3 V, zbytek je celkem v pohodě.
Teď se mi to začíná stávat i přímo ve Win nejenom v hrách.
Zničeho nic systém nemůže načítat z HDD (zamrzne) a proto se restartuje. Jinak ve hrách je to různé - někdy se restartuje ihned, jindy se sekne a z repro je slišet pískot (nedojde k restartu)
Myslim že to velice rychle vyreklamuju dokud stoho pudou dostat data.
To vypadá opravdu divně Zkoušel jsi ten disk v jiným compu a máš nainstalovanej antivir (asi dost blbej dotaz ale co kdyby).
Už mě to taky napadlo, že by to mohl být virus (ale mám dva HDD a dělá to jen jeden), jinak mám tuto konfiguraci pro zabezpečení - NAV2003 Pro, NSW2003, NPF2003 .
Včera jsem vyměnil EIDE kabely za standart - spadlo to jednou, ale teď to zatím kupodivu už 6 hodin drží (musím to zaklepat) .
Nevím jestli to je zrovna teplotou, ale ta se pohybuje na 40-42°C, IBM má většinou ještě o stupeň nižší teplotu než druhej HDD.
Jinak tento HDD jsem provozoval už na mý starý sestavě ( tulen 1GHz @ 1.36GHz, ASUS TUEP-2M s370, GF2MX ) a tam žádný problémy nebyly. Problémy začali, až sem vyměnil madr a zbylé komponenty (proc, ram, grafika), ze začátku se IBM nehlásil do systému vůbec , ale potom chodilo zase vše ok, až doteď.