Citace Původně odeslal Aliencz
Citace Původně odeslal Slayer(CZ)
.........
ZDÁLO? Já na to koukám. Hold jsem nejspíš asi měl štěstí na dobrej kus GF4, kterej měl supr obraz, protože jinak si neumim vysvětlit, jak ATi, o který každej říká jakej ma brutalne ostrej obraz, může vypadat takhle.
Sorry kamaráde, ale ty tam máš něco pěkně podělaného. V první řadě bych chtěl dodat, že 1152x864 není zrovna ideální rozlyšení - některé systémy mohou mít právě problémy s nastavováním frekvence a kvalitou obrazu při takto nestandartních formátech ...... ale to je spíš teorie. Pravděpodobnější je, že to přenastavení v registrech není správný postup a karta bude pravděpodobně zmatená. Pokusil bych se to celé odinstalovat, nainstalovat znovu ovladače, control panel a ovladače modelu monitoru a nastavil 100Hz hodnoty přímo v control panelu ovladačů ..... Taky bych mohl obvinit tvůj monitor, bůh vi čeho je při takovém rozlyšení schopen .... vyzkoušej na jiném monitoru. Ještě jsem neviděl ATInu, která jede s vynikajícím obrazem v nižším rozlyšení a ve vyšším se nechytá. Obecně mají karty potíže s rozlyšením až při hodnotách nad 1280x1024 a výše. Tam už je čistý pouze MATROX. (Zejména 1600x1200 už se nikdo se 100% kvalitou nechytá, jen Parhelia)

P.S: několik HISú (Hightech) mi rukama prošlo a byly to všechno vynikající kousky ....
V 1152 jsem s nVidii problem nemel, obraz byl krasne ostrej ==> monitorem to neni. A ty drivery uz jsem zkousel preinstalovat 3x a nikdy mi control panel nedal v 1152 vyber z frekvence vyssi nez 85 Hz. Já nemluvil o tom že s vyšším rozlišením je obraz horší, ale o tom že s vyšší obnovovačkou (nad 85 Hz) je obraz trochu mázlej.