Da se rozjet sestikanalovy zvuk pod linuxem? A kdyz jo, tak jaky prehravac, jake kodeky a jake drivery na to potrebuju... Mi teda zatim jedou jenom 4 kanaly, ale zadni repraky priserne potichu a nevim, jak je zesilit...
Da se rozjet sestikanalovy zvuk pod linuxem? A kdyz jo, tak jaky prehravac, jake kodeky a jake drivery na to potrebuju... Mi teda zatim jedou jenom 4 kanaly, ale zadni repraky priserne potichu a nevim, jak je zesilit...
ASUS P4P800E • Intel P4 2.4GHz •WinFast A7600 GT TDH • 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel • Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A • SB Audigy 4 • 19'' LCD ViewSonic VX920 • Logitech MX500
Merkni se http://www.linuxzone.cz/index.phtml?ids=9&idc=777 mozna ti to pomuze.
Dik, vypada to zajimave. ..No, snad tomu budu rozumet...
![]()
ASUS P4P800E • Intel P4 2.4GHz •WinFast A7600 GT TDH • 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel • Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A • SB Audigy 4 • 19'' LCD ViewSonic VX920 • Logitech MX500
az prijede wong (uz brzy ?), tak se ho na to muzes zeptat, ma taky Live! a asi nejenom jedno. Akorat myslimze jenom 4 kanalove...
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
ja mam Live! 1024, takze jenom ctyri kanaly, ale fungovalo to. jak sem naposledy preinstaloval linux tak od te doby to zase nejede. ale vim co s tim - clovek si musi pohrat s tim emu-utils a nastavit tam nejaky routovani.
chodilo mne to potom tak ze master volume byli predni repraky a OGain byli zadni repraky (sluchatka)
ale kdyz mne tohle fungovalo, tak men z mixaku zmizela regulace basu a vysek, ktera tam jinak je![]()
teprve si s tim zacnu hrat
alsa rulezzz! Zkus alsamixer, je tam toho hafo u me SB128PCI, vic veci nez je v jinych (OSS) mixerech.
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
to bych musel mit alsu... ale mozna ze to vyzkousimPůvodně odeslal Gargamel
tak to konecne funguje![]()
ten alsamixer je fakt dobrej
stacilo nastavit Wave Surround a hned mne hraji zadni repraky (sluchatka)![]()
ja jsem tak stastnej![]()
a vzhledem k tomu, ze je tam tohle, tak by se tam asi dal nastavit i ten 6-ti kanalovy zvuk![]()
Wave | Wave Cap | Wave Cen | Wave LFE | Wave Sur
No vidis, ja tam nasel Microphone booster, ktery normalne v jinych OSS mixerech neni, kvuli tomu jsem pak zasl jakou citlivost muze mit takovy obycejny plastovy mikrak. (Vasek taky asi nema rad alsu - urcite to ted potichu cte) - jak jsme zkouseli GnomeMeeting, tak stacilo mluvit treba 10 cm od mikrofonu a slo tomu rozumet.Původně odeslal wong
no mikrak mne funguje dobre - mam takovej ten malej plastovej bilej a zkousel sem neco nahravat a kdyz je ticho tak staci abych lezel na posteli a je to slyset uplne v pohodePůvodně odeslal Gargamel
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)