Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal Aeris
Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal Aeris
Jeden muj znamy si preje provest upgrade Intela - zajimam se pouze o AMD - a tak se radeji obracim na vasi pomoc...nez udelam nejakou blbost
Ma CPU - iPentium 4 1,4GHz/256k 400MHz, socket 478 (puvodni deska P4B-MX, LAN) jeste s SDRAM - chce celkove zrychlit PC...
Vsechno ostatni si doladim - jen bych potrebovala poradit tu MB, nejlepe samo s DDR a aby se tam vyse uvedeny procesor dal osadit. Mam pocit, ze Intel ma dve velikosti na P4?! A pak jeste, aby me do te nove desky sel i ten vetrak co tam ma ted (chladič CPU CoolerMaster P4 1,4GHz socket 47. Budu vdecna za jakekoliv napady navic...
Vymenou dosky toho moc nezrychli a ked tam da novu dosku tak musi kupit aj nove pamate DDR ale aj tak mu to ten procesor bude stale brzdit takze zrychlenie dostane len vymenou mobo+RAM+CPU.
Mnooo netvrdim, ze vymenou desky se PC zrychli, ale jde o to, ze na te stare MB jsou SDRAM, coz je pruser, jinak bych novou MB v podstate neresila...ale diky za prispevek
na 1.4G je mu uplne jedno ci ma sdram alebo ddram
...no tak jedno to zas neni! Prave ze dost zalezi, jak rychlyma pametma system disponuje a jakou maji propustnost, to je podstatna vec!
Kazdopadne to neni nijak zvlast dulezite, kdyz by byl ten komp jen na kancelarinu...