Kamos ma tuto kartu a zda sa i nejako moc slaba , na to pc ake ma. O tom neskoro. Naistalujete original ovladace z cd su to catalyst 3.0 a pc sa chova ako 486Ak pouzijem catalyst od 2.4 - 3.5 vsetko ok , ale 3.0 nie
Po dalsie reku pretocim ju vyssie ved je to gigabyte , pouzil som powerstrip a tu je problem ako swina. Nastavim 279/279 a karta ide na polovicny vykon. To jest dosiahnem snou max 6600 bodov ako nahle zapnerm powerstrip tak iba nejakych 2000. Po dalsie , musim odistalovat ovladace a znova naistalovat aby to slo ok. Proste nesmie sa zapinat poverstrip. Co je to za somarinu ? Aj ked vypnem powerstrip restartujem pc , to iste polovicny vykon. A k tym bodom , neni to nejako malo ? Jeho pc je P4 2.4Ghz 533 , ASUS P4PE , 512 MB DDR. Nech skusam co skusam , stale to je malo bodov a vykon nic moc. Ale ta haluz s powerstripom je mi zahada. Apropo aj obraz na tv sa mu potom rozsype. Mam doma podobne nieco akurat inu grafiku a nemam ziadny problem. Na to ze to je Gigabyte som dost sklamany.