Na kolik MHz se Vam podarilo nejvic vyhnat tenhle procak? Mne to chvili jede i na 1900MHz, ale potom mi woknaXP hodej hlasku MACHINE_CHECK_EXCEPTION. Cim to muze byt, procesorem, nebo pametma? Thanks
Na kolik MHz se Vam podarilo nejvic vyhnat tenhle procak? Mne to chvili jede i na 1900MHz, ale potom mi woknaXP hodej hlasku MACHINE_CHECK_EXCEPTION. Cim to muze byt, procesorem, nebo pametma? Thanks
AMDAthlon 2200 (ThoroughbredB0), ecs K7VTA3, 512MB noname, sbLive, CDRW Teac, 40GB IBM, GF3Ti, 10/100 PCI Net
Hmm a co tato napisat svoj config
THB BO by mal ist OK
Don't have a patent granted for being right. Would love one though!
Priklanim se k otazce, pise mi to to samy na 1900, ale jde to na 1850, je to dost malo!Původně odeslal M.a.d.M.A.X
Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)
Sorry, psal jsem to ve spechu, hnedka to tam dam!Původně odeslal mino
BTW: Jak se daj v podpisu povolit HTML tagy? Ja tam mam, ze jsou vypnuty a nejde s tim nic delat.
AMDAthlon 2200 (ThoroughbredB0), ecs K7VTA3, 512MB noname, sbLive, CDRW Teac, 40GB IBM, GF3Ti, 10/100 PCI Net
divná debata, hodně záleží jakou máš serii a že jde o T-breda s palominio bys to asi nedal, ale já jedu na 2250MHz a de to víc ale pak už mi to topí jak svi... a to mě za to už nestojí
Pašák erda.
WOW, o tom si muzu nechat jenom zdat, kolik tam mas °C? Mse se pri 2000mhz rozpada bios (zacina to psat divny znaky).Původně odeslal eraser
Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)
mam DLT3C při 2000+ mi to utáhne na 1,3Va na 1000MHZ jedu jen na 1,1 V a nepotřebuju ani chladič
no ted mám 50 stupnu a v pokoji 26 a pri zatezi mám 60
Pašák erda.
Skus to zmenou multiplikatora a na voltazi asi 1.7Vcore, aby si obmedzil vplyv ze doska mozno nezvlada vyssiu FSB aj mne so starym coolerom na NB pri 140FSB padali Winy pod zatazou.
BTW pozeram ze mate tie iste sitne dosky, to bude asi tym, nezvysujte FSB, ale mente iba multiplikator.
No ja jsem to zkousel, ona L7VTA neumi menit nasobic, ale umi krok po 1MHz. Ale zjistil jsem, ze mam docela dost horky NorthBridge, je na nem pasivak (vyssi, nez standardne) a je dokonce menitelny. Myslis, ze by se to stalo stabilni, kdybych na nej prisroubovat vetrak?Původně odeslal mino
no zaručít se to nedá ale zkus toPůvodně odeslal IntEx
Pašák erda.
Podivejte se jak me jede muj 2100+Původně odeslal M.a.d.M.A.X
Nasobic musis zadratovat cez socket, viz dolezity thread hore, potom ta moznosti dosky netrapia...Původně odeslal IntEx
To je tusim KT266A doska, tudiz to aj mne robilo, daj pasiva dole a daj tam nieco vacsie, napr. vyrezany kuz zo stareho coolera na CPU, proste niaky velky pasiv.
Ale aj ked to pojde, nesiel by som nad 140 FSB aby si is neodpalil disky, mne to ide po zmene pasivu na NB aj na 147, ale za ten risk mi to nestoji, to to radsi viac nataktim...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)