Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: VELKEJ Problém s MSI a mezinárodní zárukou-rychle pomoc pl.

Standardní VELKEJ Problém s MSI a mezinárodní zárukou-rychle pomoc pl.

Takže, v prosinci jsem si v UK koupil KT4Ultra, fungl novou, v lednu jsem jí namontoval do kompu u nás v ČR, jenže po 2 měsících mi jí odkouřil zdroj. Takže jsem se obrátil na Levi Int. jakožto hlavního distributora MSI u nás v ČR se žádostí o zaslání na Taiwan a souhlasem 3 měsíců na vyřízení v rámci 3leté záruky, kterou MSI poskytuje. Mám doma ofic. napsaný dopis se žádostí po Levi Intl. o vyřízení.
    Dneska mi došla deska, jenže to není moje deska, má jiné sér. číslo, což je i uvedeno na dokladu s ní spojeným, jenže je evidentně tak 1/2roku používaná, zaprášená, chladič na chipsetu je rozvyklanej, chybějí kabely, krabice atd. A to jsem to všechno posílal.
    Jejich reakce na můj telefonát byla následující. Údajně to takhle vyřizuje MSI, že dává takovýhle šunty výměnou, čemuž se mi nechce pochopitelně věřit. Mám dojem, že mi to spíš vyměnili oni.
    Prosím rychle pomozte co dělat.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Takže jsem rozpřáhnul sítě, poslal jsem hafo e-mailů, i na MSI do Holandska, na Taiwan, tady k nám a poprosil i computer magaziny o help, takže jsem zvědavej, co z toho bude.
    Trošku těm hajzlům udělám průvan v Levi Intl. (prý nejsem jejich odběratel, tak fuck off)
    Uvidíme.

iPad Pro / iPhone SE

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

No, mas trochu problem, jak budes dokazovat, co si vsechno poslal, ale pokud jim udelas problem u dodavatele, tak to mozna vyresej. Tohle by ti dodavatel (=vyrobce) nikdy neposlal.

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    No, mas trochu problem, jak budes dokazovat, co si vsechno poslal, ale pokud jim udelas problem u dodavatele, tak to mozna vyresej. Tohle by ti dodavatel (=vyrobce) nikdy neposlal.
    Dokázat to můžu, mám doma kopii dopisu, který jsem posílal do Levi Iternational jakožto žádost o vyřízení. Je tam uvedeno sér. číslo staré desky a co všechno jsem do krabice dal (tj. kabeláž atd.)

iPad Pro / iPhone SE

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

nj, ale to neni dukaz, oni muzou klidne tvrdit, ze jim prisla jen hola deska a je to tvrzeni proti tvrzeni. Kazdopadne muj nazor je, ze pokud dojde k vymene za NOVY kus, tak ten kus MUSI byt skutecne novy = nepouzivany, pokud zakaznik vyslovne nesouhlasi stim, ze to bude jiz pouzity( a opraveny) kus.

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    nj, ale to neni dukaz, oni muzou klidne tvrdit, ze jim prisla jen hola deska a je to tvrzeni proti tvrzeni. Kazdopadne muj nazor je, ze pokud dojde k vymene za NOVY kus, tak ten kus MUSI byt skutecne novy = nepouzivany, pokud zakaznik vyslovne nesouhlasi stim, ze to bude jiz pouzity( a opraveny) kus.
    Tak jsem volal na hotline MSI, tam mi bylo sděleno, že MSI skutečně takhle řeší reklamace i na centrále v Holandsku, že tam sedí 20 Taiwanců z pájkama a dělaj jak barevný.
    Tak jestli je to skutečně takto, tak už si nikdy nic od MSI nekoupim, ikdyby to bylo zadarmo.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Trosku mimo misu ale napisu to. Koupil jsem kdysi z vyprodeje abitku s LX chipsetem, po case odela do kremikoveho nebe, reklamace byla super, cca za tydem mi dali fungl novou s BXkem. V levi to urcite nebylo, byl to Fill.
    Question is: who cares ?

Standardní

Neni to ta deska cos mi chtel nedavno prodat?
    JIUGB DUT3C AMD AthlonXP 1700+@ 2600+ 2100Mhz 10,5x200 1,75V* Thermaltake Volcano 11 Xsaser Edition* Soltek 75FRN2-L nForce2 Ultra 400
    512DDR Kingston Hyper X 370@400 CL2 3-3-11* Original ATi Radeon 9700@Pro+ 380/680 Hynix 3,6ns ( VGA Silencer)* Hitachi 160GB 7K250 8MB
    21\' DELL 1130 Trinitron Black* Chieftec blueMATRIX Middletower +2x Blue +1x Red Neon Fan* Audigy + Genius 5.1 HT Deluxe at night KOSS UR.20
    Fortron 400W 12cm fan* Dolby keyboards (bez polepek:)* DVD NEC* Microsoft InetelliMouse optical* Webcam Labtec* Connection: Wi-Fi.
    ***3DMark 2003- 5700marks***

Standardní

Citace Původně odeslal Jerrys
    Neni to ta deska cos mi chtel nedavno prodat?
    Pomoci jsem se dočkal ze strany počítačových časopisů, ale MSI oficiálně dělá mrtvýho brouka. MSI no more. To je moje zkušenost do budoucna.

2jerrys-
    Jo, byla, ale už není. Jede v náhradním kompu bez chybičky.

iPad Pro / iPhone SE

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problem s A64 3200+Winchester a MSi K8N Neo2 Platinum
    Založil -Tomas_217- v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 60
    Poslední příspěvek: 12.02.2005, 14:26
  2. Problem: MSI KT4V - nefunguje 2 DIMM slot ??? MB - blbne.
    Založil casper v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 22.11.2004, 07:54
  3. Problem s MSI K7N2 Delta-L
    Založil Montr v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 09.09.2004, 20:34
  4. Problem deska MSI KT3V + disk samsung SP6003H
    Založil Lakas v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 11.07.2003, 16:34
  5. MSI GeForce3 Ti200 Pro-VT prosim pomoc!
    Založil Peon v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 05.11.2002, 16:50

Pravidla přispívání