Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Pomoooc

Standardní Pomoooc

mám prosbu,měnil jsem kamarádovi HDD a instalace OS proběhla v pohodě,vše bylo jak má být.Bylo už vše hotové a comp v předsíni,ale vzpoměl jsem si ,že jsem mu tam ještě něco zapoměl nahrát a hle...comp vůbec nenajel podle zvuku HDD se rozjede,ale za 1 vteřinu přestane chroustat,na monitoru vůbec nic nenajede.Na boardu jsou 4 led diody,napřed svítily 2 červeně a 2 zeleně,teď už svítí všechny červeně a power tlačítko se chová jinak:stlačením komp zapnu a po opětovném stlačení ihned comp vypne.Při uvolnění se zase sám zapne.Zkoušel jsem jiný zdroj-to samé.Reset biosu - nic.Nevíte co stím,
    Deska : MS-6301

Standardní

podle manualu k MSI 6330 (sorry ale po 1 nehodlam hledat kde je manual k 6301) je vsechno cerveny poskozeny nebo vadny CPU - tak to skoukni...
    edit: no tak sem nasel manual k 6301 - a tam stav tech diod neni..takze vychazim z ty 6330 ...
    Black panther - Intel E8400 (SLB9J), GigaByte EP45-UD3R, A-Data 2x2GB Vitesta, Gainward ATi/AMD Radeon 4870 512MB Gold Sample, Creative Audigy2 ZS, Samsung HD642JJ (AJ26 SMART error) + WD 6400AAKS + Samsung HD 322HJ, NEC 4571A DVD-RW, Enermax PRO82+ 525W, BenQ FP241W 24" 1920x1200, Microsoft Wheel Mouse Optical, Chicony KU-0108 mm keyboard, Microsoft VX-1000 camera, Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit
    My gadgets : custom CIR receiver, RDS receiver (for TV card), no-more-screwdriver-mobo-powerup, Atmel 89cx051 LPTprog, N3310 LCD, ...

Standardní

Tak změna : ledky jsou umístěny kolmo na desku ,tak třetí od desky je zelená,ostatní
    jsou červené.

Standardní

Citace Původně odeslal Dann
    Tak změna : ledky jsou umístěny kolmo na desku ,tak třetí od desky je zelená,ostatní
    jsou červené.
    U manualu MB musi byt vse popsane...ale jestli si tu instalaci provedl zcela bez problemu, pripadne s nekolika restarty...atd...pak je pravdepodobne, ze po odpojeni compu doslo k uvolneni cpu, nebo povyskocila pamet. To zalezi jak schopny technik tam ty veci daval...ale samozrejme nelze vyloucit i poskozeni komponent, jak uz tady kdosi namitl...
    KUK!

Standardní

No,manuál jsem neměl a usazení hardwaru jsem zkontroloval ,protože to napadne každýho jako první,ale vše bylo o.k.A PŘESTO TO NEŠLO.Pomohl až reset cmos a pár hodin bez baterie.Za rady díky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Error 80072efd v MSN Messengeru - pomoooc
    Založil vratislav chudoba v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 15.06.2005, 20:24
  2. NF7-S pomoooc prichadzam o data!!!
    Založil stando007 v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 38
    Poslední příspěvek: 26.06.2004, 10:36
  3. Prosím pomóóóc
    Založil Patrik v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 15